Uncategorized

3 citater du kan sende til en fødselar

Hvis en nær ven har fødselsdag, så skal du selvfølgelig ønske ham eller hende et stort tillykke. Det kan gøres på flere måder, men det kan hurtigt blive for ordinært, hvis du blot sender en besked via Facebook. Ønsker du at gøre lidt mere ud af det, så kan du vælge at finde et pænt fysisk kort, som du kan sende til personen.

I dag er der ikke mange, der oplever, at de får et fysisk kort, når de har fødselsdag. Faktisk er det kun noget, der sker i et meget lille omfang. Derfor er det også en oplagt måde at gøre det på, hvis du ønsker at sikre, at du gør det lidt anderledes. Dertil er der mange ting, der kan skrives i et sådant kort, andet end blot tillykke.

Du kan skrive citater i kortet

Det er langt fra alle, der tænker over det, og det er faktisk lidt en skam, men det er også muligt at skrive et citat i kortet. Det behøver end ikke at være i et kort, om end det gør det en kende mere unikt. Derfor er det også værd at købe et kort og sende det afsted eller aflevere det selv, for gør det hele lidt mere specielt.

Hvis du gerne vil slutte en hilsen af med et citat, så kan du finde lidt inspiration herunder, hvor du finder tre forskellige citater. Derfor er der også en god chance for, at der som minimum er ét af de tre citater herunder, der passer godt til det, du ønsker at sige. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk vil sige i et fødselsdagskort.

citater til fødselaren

  • ’Hvert år på din fødselsdag, får du chancen for at starte på en frisk.’ – Lucuius Annaeus Seneca
  • ’Alder er som at bestige et bjerg. Man bliver ganske vist en smule forpustet, men får en langt bedre udsigt.’ – Ingrid Bergman
  • ’Des mere du værdsætter og fejrer dit liv, des mere er der at fejre i livet.’ – Oprah Winfrey

Hvis du gerne vil give et kort med et citat på en helt speciel måde, så kan du fx vente til fødselsdagsfesten, hvor du kan få en dygtig tryllekunstner til at trylle det frem. Hvis det fx er en tanke, du har leget lidt med, så kan du finde en tryllekunstner på denne side. Det behøver dog ikke at være noget, du gør så meget ud af.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: