Uncategorized

Citater om at være sig selv

Hvis du ikke kan elske dig selv, hvordan i alverden skulle du kunne elske en anden? –RuPaul

Sker det tit for dig, at du oplever at du har lyst til at sige en ting, måske har lyst til at stå ved dine indre værdier, men du vælger istedet at sige noget andet eller agere på en anden måde, fordi at du ikke vil såre nogen eller gøre andre sure.

Det har ikke kun noget at gøre med hvad man siger: det angår også hvordan man går klædt, hvad man har valgt som sin levevej, om man følger flokken eller tør gå sine egne veje. Her i artiklen har vi samlet alle de gode citater om at være sig selv. Livet er kort og derfor er det vigtigt at man kan se sig selv i spejlet og føle at man altid opføre sig som man har lyst til at agerer efter sine indre værdier. Man kan ikke gå gennem livet uden at træde nogen over fødderne så af og til kan det være at man skal stå ved sine meninger, selvom det kan betyde at andre mennesker bliver sure. Man skal også huske på, at hvis de bliver så sure at det er på bekostning af ens venskab, så var det nok alligevel ikke så god en ven alligevel!

Du lærer med andre ord først at leve livet til fulde, når du lære at være tro mod dig selv! Lad os derfor tage et kig på et par af de gode citater om at være sig selv.

 • Vær dig selv. Alle andre er allerede taget.
  Oscar Wilde
 • Du har måske ikke kontrol over alt hvad der sker omkring dig, men du kan bestemme ikke at lade dem definere dig.
  Maya Angelou
 • Du kan aldrig ændre hvem du er – kun hvad du gør.
  Phillip Pullman
 • Jeg vil ikke tillade nogen at gå gennem mit sind med deres beskidte fødder.
  Mahatma Gandhi
 • Vær altid den bedste version af dig selv istedet for næstbedste version af en anden.
  Judy Garland.
 • Hvis du ikke kan være digteren, så vær digtet!
 • Jeg har det sådan, at den bedste måde at elske nogen, er ikke ved at ændre dem, men derimod at hjælpe dem med at være den bedste version af dem selv.
  Steve Maraboli
 • Hvis du ikke kan elske dig selv, hvordan i alverden skulle du kunne elske en anden?
  Rupaul
 • Vores tid her er begrænset, så spild det ikke ved at leve en andens liv.
  Steve Jobs
 • Følg din egen stjerne.
  Dante
 • Da jeg var et barn sagde min altid til mig: “Hvis du bliver en soldat, vil du blive general. Hvis du bliver en munk, bliver du paven.” Istedet blev jeg en maler og blev Picasso.
  Pablo Picasso

Det var alle citaterne for nu!

De var alle citaterne om at være sig selv for nu! Citaterne beviser at dette problem er noget, som har betaget og påvirket mennesker ligeså lang tid som vi har eksisteret. Det betyder også at det ikke er en egenskab der kommer fra den ene dag til den anden, men det betyder at hvis man arbejder nok på det, så vil det være muligt for hvem som helst at finde den indre styrke frem til at forblive sig selv i næsten en hvilken som helst situation man vil stå i.

 

 

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: