Populære citater

Citater om lykke

Hvis du er på udkig efter nogle af de bedste citater om det at være lykkelig og at finde lykke her i livet, så er du kommet til det rigtige sted. Her har vi samlet en stor samling af nogle af de bedste citater om at være opleve lykke her i livet, hvilket for mange er den vigtigste følelse man kan have.

Livet er for kort til at ikke at være lykkelig, men man skal ikke tage lykke for givet. Det er ofte et bevidst valg man skal tage for at bevare lykken her i livet. Man skal sætte pris på de små ting, og værdsætte at man er til og at man har familie og sine venner i god behold. Det er i al sin enkelthed hvad lykke går ud på, så lad os tage et kig på, hvordan de følgende citater beskriver følelsen af lykke og hvordan man på den bedst mulige måde beholder den så tæt på kroppen hver dag.

 

Samlingen med citater om lykke

 • citat om lykkeFolk er som regel så lykkelige som de beslutter sig for at være.
  Abraham Lincoln
 • Vær glad for det du har. Og vær spændt på det du gerne vil have.
  Alan Cohen
 • Kun et liv, der er levet for andre er et liv, der er værd at leve!
  Albert Einstein
 • Når alt kommer til alt så er livet bedre når vi er lykkelige, sunde og succesfuld.
 • Succes er ikke nøglen til lykke. Lykke er derimod nøglen til succes. Hvis du elsker det du laver, så bliver du succesfuld uanset hvad.
  Albert Schweitzer
 • Vær glad. Det er en måde at være klog på.
 • Der er alligevel ingen der tænker over om du er ked af det. Så du kan ligeså godt være glad.
  Cynthia Nelms
 • Lykke er ikke noget der bare kommer lige pludselig. Det skal opstå fra dine egne handlinger.
  Dalai Lama
 • Jeg har kun to slags forskellige dage: glade dage og hysterisk glade dage.
  Allen Lefferdink
 • Mennesker bør finde lykke i de mindste ting, som fx familien.
  Andrew Delbanco
 • Hvem end der er glad gør også andre glade.
  Anne Frank
 • Lykke det er op til os selv at skabe.
  Aristoteles

Læs mange flere citater om glæde her.

Flere gode citater om det at være lykkelig og skabe lykke

 • citat om lykkeDet er aldrig det du har, eller hvem du er, eller hvor du er fra, eller hvad du laver, der gør dig lykkelig eller ulykkelig. Det er derimod hvordan du tænker omkring det.
  Dale Carnegie
 • Vi kan ikke kontrollere hvad der sker i verden. Vi kan kun kontrollere vores reaktion på den. Lykke er primært et valg vi selv tager.
  David Hill
 • Familie, venner, et godt grin og et flot vejr det er den bedst medicin.
  Bar Refaeli
 • Selv et lykkeligt liv kan ikke eksistere uden blot en smule mørke. Og ordet lykke ville i sig selv tab noget af dets kraft hvis ikke det blev balanceret op med tristhed.
  Carl Jung
 • Hemmeligheden bag lykke er frihed. Og hemmeligheden bag frihed er mod.
  Carrie Jones
 • Det er aldrig hvor meget vi har, men derimod hvor meget vi nyder det, der gør en lykkelig.
  Charles Spurgeoncitat om lykke
 • Der er intet så godt som at vide at man er elsket af et andet menneske og følelsen af at ens tilstedeværelse gør dem i bedre humør.
  charlotte Bronte
 • Lykke kan man ikke rejse til, man kan ikke eje den, man kan ikke bære den og man kan ikke optage den. Lykke det er den spirituel oplevelse af at man nyder hvert et sekund og minut med kærlighed, taknemmelighed og ydmyghed.
  Denis Waitely
 • Jeg tror på at nøglen til lykke er at være en lykkelig person. På den måde kommer succes af sig selv.
  Diego Val

Det var alle citater om lykke for nu

Det var alle de mange citater om lykke for nu, og hvis du føler at du netop har gået gennem en svær periode i livet, så kan det være at nogle af disse citater kan være med til at hjælpe dig igennem din søgen efter lykke igen. Livet er ikke altid let, og nogle gange kan vejen ud af ens problemer være hård. En klog mand sagde engang at at være inde i en svær periode kan nogle gange føles som om at have et kort inde i en mørk skov, hvor man ikke kan finde ud fra igen. Det eneste man dog skal vide er, at selvom det hele kan føles håbløst, så skal man nok finde frem til lykken igen.

Det er dette faktum man aldrig må give slip på. Lykke er noget af det vigtigste vi kan have her i livet. Livet er ikke uendeligt og livet er samtidig en af de største, hvis ikke netop den aller største gave, som man er blevet givet, og derfor er det op til en selv at formå at udnytte det.

Lykke kan man ikke tage for givet

Lykke kan man derfor ikke tage for givet. Lykke er en tilstand som alle kender til, men det er op til en selv at finde ud af få sit liv til at indeholde så meget lykke som det overhovedet er muligt. Hvis ikke man mener man har fundet al den lykke som livet bør indeholde, så bliv ved med at lede. En af de store hemmeligheder bag lykke er at nyde alle de mindre ting her i livet, som måske kan synes trivielle. Men hvis man fx er sammen med en god ven eller har en hyggelig stund med sin familie, eller måske er på ferie sammen med sin ægtefælle eller kæreste, så er det vigtigt at man altid er i stand til at stoppe op og så være fuldstændig til stede i nuet.

På denne måde formår man at suge alt lykken ud af tilværelsen og det er derfor så vigtigt at man ikke kommer til at tage lykken for givet. Og som et af citaterne så fint siger det herover så har det ikke noget at være med hvor meget det enkelte mennesker har, men det har derimod noget at gøre med hvor meget vi nyder det! Det er det, det kommer an på i sidste ende.

Mange mennesker går med den tro at hvis man først er ved at være kommet op i årene, så kan det være for sent at spejde efter mere lykke. Dette er en dårlig vane som man tillægger sig fordi man tænker at jo ældre man bliver jo mere faste bliver ens vaner her i livet, og jo svære er de at ændre på. Men dette er helt forkert og vi har alle ret til at have et så lykkeligt liv som muligt. Det betyder samtidig også at man ikke skal gøre problemer ud af de små ting. Har man haft et stort skænderi med en person man har kær, så overvej om det overhovedet var nødvendigt at starte den situation i første omgang og om det måske var en ide at snakke med vedkommende, så man så hurtigt som muligt kan få løst problemet på en god måde igen.

På den måde opnår man et liv fyldt med så meget lykke som muligt. Tag derfor gerne et kig på citaterne om lykke herover en gang til, hvis du vil have så meget inspiration fra dem som muligt.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: