Nyheder

Derfor skal du bruge søde citater når du dater

Hvis du skal ud med en person, som du er vild med, kan det være en fordel at kende nogle søde citater, som du gavmildt kan dele ud af. Læs mere om, hvorfor du bør bruge søde citater, når du dater, herunder.

Det kan hurtigt blive for meget, hvis du konstant langer søde citater ud, når du er på date, men hvis du gør det med en vis finesse, kan det have den modsatte effekt. Herunder følger en række gode grunde til, at du bør bruge søde citater, når du dater. 

Du fremstår charmerende

Når du bruger et sødt citat i forbindelse med dating, fortæller du din date, at du tænker på vedkommende, og at du har forberedt dig på jeres date. Der er naturligvis nogle citater, der er mere flatterende end andre, hvorfor du helt konkret bør fokusere på at give søde citater, som ikke er for meget.

Brug et citat som åbningsreplik

Prøv citaterne på danske dating sites, hvis du vil teste, om de virker. 

Det kan f.eks. være en sød åbningsreplik, som gør, at du i sidste ende ender med at få opmærksomheden fra den person, du er lidt vild med. 

De fleste kender til problemstillingen med, at det er vanskeligt at finde på noget at skrive, så hvorfor ikke prøve med et sødt citat? Husk på, at du bør vælge dit citat med omhu, så det ikke bliver for kvalmende. 

Det er en hårfin balance, men når du har fyret et par stykker af, finder du hurtigt ud af, hvilke der ender med at gå rent ind. Det kræver naturligvis et par forsøg, hvis du ikke har erfaringen, men hvad har du at miste?

Du viser, at du er intellektuel

Hvis du kan en række søde citater, som ikke bare er de mest platte og brugte, vil du kunne vise, at du er intellektuel. Du kan eksempelvis forsøge dig med at citere Prins Henriks tale til dronningen under deres bryllup.

Husker du et godt og sødt citat, vil du helt sikkert blive anset som værende intellektuel, hvis du kan recitere det i sin fulde form. Det kan dog være svært, så forbered dig grundigt, før du kaster dig ud i det, hvis du vil undgå at tabe ansigt.

Vælg citaterne med omhu

Før du begynder at kaste om dig med søde citater, skal du naturligvis være bevidst om, at det ikke nødvendigvis går rent ind hos alle. Samtidig skal du være påpasselig med at fyre dem af i en lind strøm, hvis du ikke skal fremstå som en player.

Vælg derfor dine citater med omhu, så det udelukkende er de rigtige citater, du fyrer af på det rigtige tidspunkt. Det er ikke alle modtagere, der er lige tilbøjelige til at synes, at det er sødt, hvis jeres samtale udelukkende består af søde ord. 

Find på dine egne citater

Hvis du vil være sikker på, at du med dine søde citater ikke bare fremstår som en kliché, kan du finde på nogle søde citater, du kan bruge, på egen hånd. Der er masser af forskellige citater, du kan lade dig inspirere af, hvorfor du nemt burde kunne kreere nogle selv. 

Husk på, at de sødeste bemærkninger er dem, der kommer helt naturligt på det rigtige tidspunkt. Du kan også skrive ned, hvis du hører et godt citat, som du ikke har hørt andre steder, hvis du vil have succes med dit flirteri.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: