Nyheder

En ny sektion, der får dig til at grine!

Så har vi netop fået tilføjet en ny sektion til vores side, som du nok kan se hele tiden bliver større og større. Denne gang gælder det om vittigheder og jokes. Og dette er nok en af mine yndlings kategorier overhovedet. Der er ikke noget mere sjovt end at kunne fyre en sjov joke eller to af til et festligt selskab og vi kender nok allesammen en god joke som hele tiden bliver fortalt når vi har muligheden for det. Hvis du gerne vil lære et par nye sjove jokes, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på sektionen om vittigheder.

Som du allerede kan se så er det en af de større sektioner her på siden og det er fordi vi simpelthen følte at hvis man endelig vil lave nogle sjove vittigheder så er det værd at få alle de bedste med. Det er derfor at du kan finde nogle af de bedste jokes, som med sikkerhed og garanti vil få dig til at trække på smilebåndet og hvis de også kan få dig til at grine, så ved du helt sikkert at du har at gøre med en vinder!

Læs en joke om dagen

Læs en joke eller flere om dagen er lægens gode råd. Ok det ved jeg ikke helt om det reelt set er, men det burde det måske være! For der er intet så godt som at komme i godt humør med en god joke. Jeg har personligt den rutine hver dag at jeg står op og læser en joke, og dernæst tager på arbejde for at have en joke klar i første pause. Det giver altid et sug i maven og er altid den sikre vej til at få den bedste start på dagen. Tag i øvrigt et kig på nogle af de sjove svenske jokes og (skämt som det hedder) her.

Lær 2-3 jokes

Hvis du gerne vil lære nogle af de bedste jokes så tag et kig på den guide du finder ovenfor. Der er noget for enhver smag og det er vigtigt at understrege for der er nogle jokes, der er målrettet til de lidt større og voksne og så er der jokes og vittigheder som måske henvender sig til dem, der ikke er helt så gamle.

 

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: