Uncategorized

Fine ord du kan sende konfirmanden

3 gode citater at skrive i kortet til konfirmanden

Når du skal give en gave til en konfirmation, så skal du også vedlægge et kort. Der skal stå en hilsen i dit kort, men det behøver dog ikke at være en lang hilsen. Der er mange, der tror, at de skal i gang med at skrive en lang og dyb hilsen. Sådan behøver det dog ikke at være, såfremt du ikke har lyst til at gøre dette.

fine ord konfirmand

En lang hilsen

Hvis du ikke har lyst til at skrive en lang hilsen, men gerne vil nå frem til en god pointe i din hilsen, så er det oplagt at gøre brug af et citat. Der findes en lang række citater, der kan bruges til et sådant kort, men det er dog vigtigt at vælge ét, der rent faktisk har noget at sige. Det skal ikke blot være et vilkårligt citat.

Gode citater til konfirmanden

Det er selvfølgelig ikke alle citater, der egner sig til at blive brugt i et kort til en konfirmand. Det er derfor en nødvendighed, at du sørger for at vælge det citat, der skal bruges, med størst mulig omhu. Hvis du gerne vil have et citat med i det kort, du skal skrive til konfirmanden, så kan du herunder finde tre gode af slagsen.

  • ”Alt liv er et eksperiment. Des mere du eksperimenterer, des bedre.” – Ralph Waldo Emerson
  • ”Erfaringer er det navn, alle giver deres fejltagelser.” – Oscar Wilde
  • ”Rigtigt brugt er livet langt nok.” – Seneca

Hvis du har brug for flere idéer, end de ovenstående, så bør du besøge Konfirmationsideer.dk, hvor du kan finde flere gode citater. Det er også muligt at gå en mere kristen vej, end de ovenstående citater, eftersom konfirmationen er en kristen begivenhed. Det er selvfølgelig også noget, der er værd at tage højde for.

Kom i gang nu

Derfor er det også muligt at gøre brug af citater eller skrive en hilsen, der har et kristent afsæt. Du skal dog ikke se det som værende et krav. Du kan også bruge citater og hilsner, der ikke er synderligt kristne. Der er ingen af de to ting, der er mere korrekt, end den anden.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: