Frække Jokes

frække jokes

Landets største liste med Frække jokes, der er lige til at grine af!

Frække jokes er ikke for alle. Hvis du er typen, der let bliver forlegen, så er det nok ikke en type joke, der er noget for dig. Hvis du godt kan lide en type jokes, der kan få folk til at rødme, så skal der ikke være nogen tvivl om, at de frækkes jokes er noget for dig – og heldigvis for dig, så findes der rigtig mange af disse jokes.

Der er stor forskel på de frække jokes. Nogle af dem korte, andre er lange. Nogle af dem er også frækkere end andre. Dertil er der også forskel på sproget i disse jokes, da nogle er mere sobre end andre. Det er dog kun en fordel, at der er så stor forskel på de forskellige frække jokes, da det sikre, at der er noget for enhver.

Stor oversigt over frække jokes

Hvis du er på udkig efter en række frække jokes, fordi du gerne vil have et godt grin eller fordi du gerne vil lære nogle af dem udenad, så du kan tage dem med til din næste fest, hvor du kan fortælle dem til dine venner, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet en stor oversigt over frække jokes herunder.

 • En fyr siger til sin ven: “Min kæreste har lige fået lavet en tatovering af en konkylie på indersiden af hendes lår”, hvortil hans ven svarer: “Nå! Så kan du vel høre Vesterhavet, når du slikke hendes fisse?”. Den første fyr svarer: “Nej, men jeg kan lugte Mariager Fjord”.
 • To ludere står ved siden af hinanden på et gadehjørne. Pludselig udbryder den ene: “Wow. Jeg synes godt nok her lugter af pik?”, hvortil den anden luder svarer: “Nåh, undskyld – det er bare mig, der har slået en bøvs”.
 • Lille Per står og kigger ind ad nøglehullet ind til stuepigens værelse. Hans mor kommer forbi og opdager det. Hun siger derfor: “Lille Per, det kommer ikke dig ved, hvad stuepigen laver”, hvortil Lille Per svarer: “OK. Jeg ville også bare se, hvad far lavede derinde”.
 • To damer diskuterer, hvem der har den bedste gynækolog. Den ene starter ud med at sige: “Min er både ung, flot og har et glimt i øjet”. Den virker ikke imponeret og siger: “Min har tykke fingre og har Parkinson”.
 • Lille Per var på WC, for at tisse, da brættet pludselig falder ned over hans lem. Han bliver forskrækket og taber sin sut ned i WC’et. Hans mor kommer løbende og begynder at puste på hans ømme lem. Lille Per skriger: “Sut, sut!”, hvortil hans mor udbryder: “Hold kæft, knægt – du er ikke en skid bedre end din far”.
 • To kvinder er gået ud på en badebro for at tisse. Den ene skal lige til at sætte sig og tisse, men den anden udbryder hurtigt: “Pas på! Du er ved tisse ned i en kano”, hvortil den anden kvinde svarer: “Hold din kæft. Det er min fisse, der spejler sig i vandet”.
 • En nonne bliver voldtaget af en jæger ude i en skov. Jægeren siger efterfølgende: “Og hvad siger du så, når du kommer tilbage til dit kloster?”, hvortil nonnen svarer: “At jeg er blevet voldtaget to gange”. Jægeren bliver forvirret og spørger uforstående: “To gange?”. Hertil svarer nonne: “Ja, hvis du altså gider”.
 • Lille Clara kommer løbende ind til sin mor og spørger hende: “Mor, kan små piger godt få børn?”, hvortil hendes mor svarer lidt forvirret: “Nej, selvfølgelig kan de ikke det”. Bagefter løber Lille Clara ud og siger: OK, drenge, så kan vi godt lege videre”.
 • Man sige meget om en pik; den har et hul i hovedet, den har aldrig penge i pungen, er ulækker fordi den spytter, men den er høflig, fordi den rejser sig for damerne. En fisse er til gengæld uheldig, for den er næsten altid fugtig, naboen er et røvhul, og gæsterne er altid stive.
 • Manden spørger sin kone: “Må jeg komme i dit øre?”, hvortil konen svarer: “Nej, du må da ej. Jeg kunne jo blive døv”. Manden svarer lettere irriteret: “Det tror jeg sgu ikke. Jeg er kommet i din mund i 20 år, og du kan stadigvæk ikke holde din kæft”.
 • To mænd ligger på den samme stue på hospitalet. Pludselig spørger den ene patient den anden: “Tager du nogensinde din kone i det andet hul?”, hvortil den anden patient hurtigt svarer: “Nej da! Hun kunne jo risikere at blive gravid”.
 • Hvordan kan man få en kvinde til at skrige to gange? Først boller man hende i røven, uden at forberede hende, og bagefter tørrer man pikken af i hendes nye gardiner.
 • En mand skulle til at slikke fisse på en kvinde, da han pludselig udbryder: “Fy for satan! Du lugter jo af lort”, hvortil blot svarer: “Det er gigt”. Manden virker forvirret og spørger: “I fissen?”, og hertil svarer kvinden: “Nej, i armen. Det er derfor, jeg ikke kan tørre mig i røven”.
 • Tre tissemænd er på vej til eksamen. To af dem er helt stive af skræk, mens den sidste var helt afslappet – den havde nemlig lige været oppe i mundtligt.
 • To kærestepar sidder og snakker, og på et tidspunkt falder snakken på sex. Den ene mand siger stolt, mens han kigger på hans kæreste: “Jeg er som en kriger i sengen”, hvorefter hans kæreste kigger på ham med løftede øjenbryn og siger: “Tja, du er vel lidt som en ninja; hurtig ind og ud, så man ikke lægger mærke til at du har været der”.
 • Maria gik glad hjem og fortælle hendes mor, at hun havde tjent 100 kr. ved at klatre et træ foran et par drenge. Hendes mor virkede dog knap så imponeret og sagde: “Maria, du har nederdel på – de ville jo bare se dine trusser”, hvorefter Maria svarede: “Ja, men mor, dér var jeg smart – jeg tog dem nemlig bare af”.
 • Religionslæreren spurgte den lille drenge: “Beder I derhjemme?”, hvortil han svarede: “Ork ja. Min mor beder rigtig meget: Hver nat kan jeg høre hende sige: Åh Gud – bliv ved”.
 • Den uerfarne fyr sin ven om hans første besøg hos en luder: “Det var helt vildt. Da jeg kom derind, smed hun sig bare på sengen og sagde: Pisk mig, slemme dreng. Pisk mig”, hvortil vennen spørger: “Nøj, hvad gjorde du så?”. Den første ven svarede: “Jamen, jeg havde jo ikke nogen pisk med, så jeg nikkede hende en skalle”.
 • Man har langt om længe fundet intelligens hos kvinder. Det er bare synd at 98% af dem spytter det ud, i stedet for at sluge.
 • En mand og en kvinde har netop haft sex. Efter samlejet udbryder kvinden: “Du er den værste elsker, jeg nogensinde har været sammen med”, hvortil manden fornærmet svarer: “Det kan du sgu da ikke afgøre på 10 sekunder”.
 • En blåhval er i stand til at sperme helt op til 400 liter hver gang, den kommer. Det er kun 10% af det, der kommer ind i partneren. Det betyder at 360 liter flyder væk. Og du undrer dig stadig over at havvand smager af salt?
 • Dr. Jakobsen kæmper med dårlig samvittighed efter at have haft sex med en patient. Den ene del af ham siger, at han følge hans begår. Den anden del af ham siger, at han skal huske, at han er dyrlæge.

Frække jokes er ikke noget for alle

Som der også er givet udtryk for i starten af denne artikel, så er frække jokes ikke noget for alle. Der er nogle, der er meget smarte, hvad angår jokes, og de har derfor en tendens til at blive generte, når der bliver lavet sjov med f.eks. sex el.lign. Derfor er de frække og sjofle jokes, som du finder herover, næppe noget for dem.

Det er dog slet ikke noget, der betyder, at der ikke er folk, der er glade for denne type jokes. Det også sagtens tænkes at du er én af dem, der godt kan lide en fræk joke, siden du er havnet på denne side. Hvis du kan det, så er du i hvert fald havnet det helt rette sted, da du kan finde et stort udvalg af frække jokes i listen herover.

Nogle jokes er frækkere end andre

Der skal ikke lægges skjul på, at det ikke er alle jokes her på siden, der er lige frække. Nogle af dem er mildere end andre, hvilket naturligvis handler om, at der skal være plads til alle, og at alle skal kunne finde jokes, de kan grine af. Det kan du i hvert fald være helt sikker på, at du kan her på siden, hvor du finder mange jokes.

Hvis du f.eks. er typen, der godt kan lide jokes, der har frækt hint, men hvor det ikke bliver for meget, så er der jokes at finde for dig herover. Du kan dog også finde nogle, hvor der bestemt ikke er holdt tilbage, og hvor nogle vil mene, at de er over streg. Det er dog dét, der er med til at sikre at der er noget for enhver.

Du vil måske også synes om

%d bloggers like this: