Uncategorized

Giv dine gæster en personlig gave med et bordkort fra byRavn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du snart fejre en stor begivenhed, hvor der kommer mange gæster, så bordkort er nødvendige for at holde styr på gæsterne. Med en bordplan kan man forsøge at lave konstellationer med sine gæster i et forsøg på de sidder sammen i en gruppe, hvor de får det sjovt. Det er en god måde at forsikre sig om at ens gæster højstsandsynligt får en god fest, som jo egentlig er alt man har at ønske, når man holder en fest. Når bordplanen er på plads, skal den føres ud i livet og det er der mange måder at gøre på. Læderbordkort fra byRavn giver din borddækning et elegant udtryk og du har mulighed for at designe bordkortene, så de passer lige præcis til det udtryk du går efter.

Et bordkort der vækker minder

Uanset hvilken stor begivenhed der skal fejres, er et bordkort med til at give borddækningen den sidste finish. Den praktiske løsning på at få sine gæster til at finde sig til rette ved bordet er løftet et niveau, da du her har mulighed for også at give dine gæster et personligt bordkort, nøglering og minde fra byRavn. De små bordkort er også en stilren nøglering som dine gæster kan tage i brug og blive mindet om festens mange begivenheder. Bordkortene kan bruges i alle anledninger og er det f.eks. bordkort til barnedåb, har man mulighed for at vælge farver alt efter hvilket køn barnet er. Efter festen vil gæsterne blive mindet om den fine dag af deres barnedåb bordkort. Er det bordkort til et bryllup, kan man få de fine bordkort formet som hjerter, som symboliserer den kærlighed i deler og har til hinanden. De kan også sagtens bruges som bordkort til jul, hvor det røde læder især kommer til sin ret.

Bordkort i kernelæder

De elegante bordkort viser dine gæster hvor de skal sidde og de bliver sikkert overrasket over den gode ide og glade for deres nye tilføjelse til nøglebundtet. Med bordkort i kernelæder giver du dine gæster en sjov lille gave med hjem, som vil minde dem om den gode dag. De kan tage den i brug med det samme og vil med garanti blive glade for den lille nye accessory. Ikke nok med det, så får du en smuk tilføjelse til din borddækning og det vil bringe en glød til det fine bord, klik her for at se byRavns udvalg. Det er en diskret måde at sige tak for i kom på og alle vil blive glade for den personlige gave.

 

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: