Jokes

Gode jokes

Gode jokes: her finder du en kæmpe liste med gode jokes, du kan fortælle videre til dine venner, hvis du vil have dem til at rulle rundt på gulvet af grin! Lad os komme i gang!

Gode jokes kan være mange ting. Der er stor forskel på folks syn på jokes og humor. Alle folk har nemlig deres helt egen humor, hvorfor de også har deres egne præferencer i forhold til vittigheder. Hvad det betyder er, at ikke alle er enige om, hvad en god joke er – der er meget få jokes, som alle personer finder morsomme.

Hvis du er på udkig efter en række gode jokes, så er du dog kommet til det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af jokes, hvorfor der naturligvis også er nogle af dem, der falder i netop din smag. Det er skal dog gøres klart, at det ikke er dem alle, der vil være noget for dig. Derfor er du nødt til at sortere lidt i dem.

Stor oversigt over gode jokes

Vil du gerne grine lidt for dig selv? Eller vil du gerne lære et par jokes, du kan tage med til din næste fest? Uanset hvad, så er du i hvert fald kommet til det helt rette sted. Herunder har vi nemlig skabt en samling af gode jokes, hvor der er noget for enhver smag. Derfor er der også nogle jokes, der passer til netop din humor.

gode jokes

 • Hvorfor vejer en gift kvinde mere end en kvinde, der er single? En enlig kvinde kommer hjem, ser hvad der er i køleskabet og går i seng. En gift kvinde kommer hjem, ser hvad der er i sengen og går ud til køleskabet.

gode jokes

 • Hvor mange fluer er der på dit værelse? – Jeg aner det ikke, men mosquito.
 • To mænd er på jagt. Den ene falder pludselig om. Han trækker ikke vejret, og hans øjne er glasagtige. Hans ven skynder sig at ringe til 112: “Min kammerat er død. Hvad skal jeg gøre?”. Telefonisten svarer: “Helt roligt. Jeg skal nok hjælpe. Først skal vi være sikre på, at han er død”. Der bliver tavst i røret, og så lyder der er et skud. Jægeren tager telefonen op igen: “OK, og hvad så?”.

gode jokes

 • To fanger sidder i fængslet og snakker. Den ene spørger den anden: “Hvad sidder du inde for?”, hvortil den anden svarer: “Fordi jeg har en bygningsfejl”. Det første svarer “Det kan da ikke komme i fængsel for”. Den anden svarer hertil: “Jo, for jeg har for lange fingre og for korte ben”.
 • En fyr går til doktoren, fordi hans hænder ryster hele tiden. Lægen spørger: “Drikker De meget?”, hvortil fyren svarer: “Nej, jeg spilder det meste”.

gode jokes

 

gode jokes

Flere gode jokes

 • En dreng kommer ind i bussen med en stor burger. Buschaufføren får øje på ham og siger: “Det er altså ikke nogen restaurant, det her!”. Drengen svarer: “Det ved jeg da godt. Det er derfor, jeg selv har taget mad med”.

gode jokes

 

 • To rockere står og taler sammen. Den ene spørger den anden: “Har du stadig en kæreste?”, hvortil den anden svarer: “Nej, hun døde af en forkølelse”. Den første rocker spørger forundret: “En forkølelse? Det dør man da ikke af?”, men den anden rocker var af en anden overbevisning: “Jo, hvis man smitter mig, så gør man”.

gode jokes

 

 • En dame kommer løbende hen til en betjent på gaden og siger: “Du er nødt til at hjælpe mig. Der er en mand, der følger efter mig – jeg tror, han er skør”. Politibetjenten kigger lidt op og ned af damen, og svarer herefter tørt: “Ja, det må han da være”.

gode jokes

 

gode jokes

 • Hvornår kan man komme op til solen uden at brænde sig? Om natten.
 • Manden spørger sin kæreste: “Skat, lad nu være med at være sur. Er det fordi, jeg kom fuld hjem fra byen med et blåt øje?”, hvortil hans kæreste svarer: “Du havde ikke det blå øje, da du kom hjem fra byen”.
 • Har du hørt den om kannibalen, der kom for sent til middag? Han fik en kold skulder.

De sidste gode jokes på listen

 

 • En kvinde komme ind i fængslet for at besøge sin mand. Han spørger hende: “Hvordan klarer du dig økonomisk?”, hvortil kvinden svarer: “Det går helt fint. Jeg fik jo en god pose penge i dusør”.

 

 • 7. klasse har idræt og skal træne højdespring. Én af eleverne siger til læreren: “Jeg tror ikke, jeg tør at gøre det”, hvortil læreren svarer: “Hvis du ikke tør, så kan du bare springe over”.
 • Lille Peter stod og kiggede ind ad nøglehullet ind til stuepigens værelse. Moderne kom gående forbi og sagde: “Det kommer ikke dig ved, hvad stuepigen laver”, hvortil Lille Peter svarede: “OK. Jeg ville også bare se, hvad far lavede”.
 • Alle børn spiste hest. Undtagen Conny – det var nemlig hendes pony.

gode jokes

Hvornår er en joke en god joke?

Det er svært at give et specifikt svar på, hvad en god joke. Det er der nemlig meget forskellige meninger om. Der er mange, der mener, at en god joke gerne skal være så plat som muligt. Andre mener derimod, at den skal gå helt til grænsen – og også gerne lidt over. Det beviser også, at der er stor forskel på folks humor.

Det er dog også én af de gode ting ved humor; at der er forskel på folk, men at der også altid er folk, der har den samme humor som én selv. Det er også derfor, det handler om at finde én eller flere personer, der har den samme humor som dig, da man dermed vil have det markant sjovere sammen – helt per automatik.

gode jokes

I denne forbindelse skal det dog også nævnes, at det også betyder, at det ikke er alle jokes, som du finder sjove, der også vil falde i andre folks smag. Derfor skal man også forsøge at læse folk, inden man fortæller dem en joke. Det gør sig dog særligt gældende, hvis du har i sinde at fortælle en joke, der går til grænsen.

En god joke bidrager altid godt til stemningen

På trods af, at der er jokes, der ikke falder i alles smag, så er der også mange jokes, der passer til de fleste. Med en sådan joke kan du være helt sikker på, at du kan sætte godt gang i stemningen. Hvis det er noget, du har i sinde, så er det dog vigtigt, at du vælger en plat eller mild joke, som du er sikker på alle kan grine lidt af.

Heldigvis kan du finde et væld af sådanne jokes herover, da en stor del af de jokes, vi har taget med i vores samling, er jokes, der kan fortælles til alle. Derfor er der naturligvis også en garanti for, at der er en række af de jokes, du kan se herover, som både falder i din egen smag – og som også sagtens kan fortælles til en fest.

gode jokes for alleDu har med garanti selv prøvet, at du sidder til en fest, hvor stemningen er en kende sløj. I denne forbindelse er en god joke den bedste løsning. Det er nemlig med til at løsne stemningen lidt op. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du formår at ramme plet med en joke, som alle til festen sidder og griner højt af.

Få fyldt lageret op med gode jokes her på siden

Hvis du gerne vil have fyldt dit lager op med en række gode jokes, så er du kommet til det helt rette sted. Du kan finde rigtig mange gode jokes her på siden, og der er en stor del af dem, der kan få stort set alle til at grine. Blandt vores liste her på siden kan du finde alt lige fra frække og platte jokes til de mere grove jokes.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: