Grønlænder jokes

grønlænder jokes og vittigheder

Find de bedste Grønlænder jokes

Der er ikke mange vittigheder, der er lige så populære som grønlænder jokes. De har været kendte i mange år, og der er ikke meget, der tyder på, at det er noget, der bliver lavet om på. Hvis det også er en form for joke, du er glad for og kan give dig et godt grin, så er du kommet til det rette sted, for at finde sjove grønlænder jokes.

Stor oversigt over grønlænder jokes

Som der også er givet udtryk for herover, så er du kommet til det helt rette sted, hvis du er på jagt efter en række gode jokes om grønlændere. Du kan herover finde frem til et stort antal jokes om grønlændere. Derfor kan du – med garanti – også finde nogle jokes, du kan grine af, eller som du kan tage med til din næste fest.

Hvad kalder man en grønlænder med en pind i røven? En kæmpe-eskimo.

Hvad er forskellen mellem en grønlænder og en kamel? En kamel kan arbejde i 14 dage uden at drikke. En grønlænder kan drikke i 14 dage uden at arbejde.

Hvad er den mest almindelige psykiske lidelse i Grønland? Lavt sæl-værd.

Hvad kalder man en ædru grønlænder? En kineser.

To guldøl mødtes i halsen på en grønlænder. Den ene siger til den anden: “Hvor er du på vej hen?”, hvortil den anden svarer: “Jeg er på vej op igen”.

Hvad er Grønlands nationalsang? Vi skåler med vores venner, og dem som vi kender…

Hvis man stjæler en tyk grønlænder fra hans eller hendes kæreste, er man så en spækhugger?

Hvad hedder en ufrivillig graviditet på grønlandsk? Klatikutsmut.

Hvis jeg stjæler en grønlænders mad, er jeg så en spækhugger?

Hvad hedder en abort på grønlandsk? Klatikutkaput.

Hvis en grønlænder holder housewarming i sit hus, skal hun eller han så flytte ud af huset igen bagefter?

To mænd sidder ved siden af hinanden på en bænk. Den ene var fuld, og den anden var også grønlænder.

En grønlænder gik forbi et værtshus…

To grønlændere står og snakker. Så siger den ene grønlænder til den anden: “Det er 11 minusgrader i dag, så måske vi får varmefri fra jobbet”.

Hvordan opnår en grønlænder en promille på præcis 1? Han stopper med at drikke i to dage.

Mange grønlænder vittigheder tager udgangspunkt i alkohol

Du kan finde mange grønlænder-jokes herover. En stor del af dem handler dog om alkohol. Det har i mange år været en joke, at de drikker rigtig meget alkohol på Grønland – og særligt guldøl. Derfor er det også dét, der danner grundlag for rigtig mange af de jokes, der handler om enten Grønland eller om grønlændere.

Det er dog ikke noget, der betyder, at du ikke kan finde grønlænder-jokes, der handler om andet end alkohol. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre, som du også kan se blandt de jokes, der er blevet nævnt herover. Det er dog ikke alle, der finder alle jokes om grønlændere sjovere, om end det er noget, de fleste kan grine af.

De fleste danskere kan grine af grønlænder jokes

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en form for joke, som langt de fleste danskere kan grine af. Som der også er givet udtryk for tidligere, så er det en form for joke, der har været fremme i rigtig mange år. Der findes dog ikke helt så mange grønlænder-jokes, hvorfor det meget er de samme, der går igen.

Hvis du godt kan lide grønlænder-jokes, men føler at du har fortalt den eller de samme jokes for mange gange, så kan du naturligvis finde inspiration til en række nye grønlænder-jokes her på siden.

Du vil måske også synes om

%d bloggers like this: