Grove jokes

grove jokes

Her finder du stor liste med masser af grove jokes!

Det er ikke alle, der er fan af dem, men grove jokes er dog alligevel uhyre populære i Danmark. Der er stor forskel på grovheden af de mange jokes, hvorfor det ikke er alle, der er lige grove. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der også findes nogle meget grove iblandt, som ikke vil være noget, der falder i alles smag.

Er du én af dem, der godt kan lide grove jokes, hvor der ikke er sat nogen grænse, så er det bestemt det helt rette sted, du er kommet til. Her på siden har vi nemlig lavet en stor samling af grove jokes, hvoraf nogle af dem er langt over grænsen i forhold til nogles humor, mens de for andre er intet mindre end helt perfekte.

Stor oversigt over grove jokes

Som nævnt herover, så er du kommet til det helt rette sted, hvis du gerne vil lære nogle nye jokes at kende, og de gerne skal være af en lidt grovere karakter. Herunder har vi nemlig lavet en stor oversigt over lige netop denne type jokes. Det er naturligvis med til at sikre, at der også er en lang række jokes, du ikke har hørt.

 • Et kærestepar har haft et stort skænderi om morgenen. For at gøre det godt igen, har manden en stor buket roser med til hende, da han kommer hjem om aftenen. Kvinden siger: “Nå! Så forventer du vel at jeg spreder ben for dem?”, hvortil manden svarer: “Tja, hvis du ikke har en vase, der er stor nok”.
 • På 1. sal boede Mohammed, på 2. sal boede Ali, på 3. sal boede Fatima, på 4. sal boede Jafar, og på 5. sal boede Bjarne. En formiddag sker der en ulykke og hele bygningen braser sammen. Kun én overlever. Kan du gætte hvem? Det gjorde Bjarne, for han var den eneste, der var på arbejde.
 • En søn kommer ind til sin mor og spørger: “Mor, hvorfor vi mennesker egentlig ikke aber?”, hvortil hans mor svarer: “Det er jo fordi, vi selv stammer fra aberne”. Sønnen svarer så: ”Nåååh. Så det er derfor, muslimer ikke spiser svin?”.
 • Tre kvinder sidder på en bar og snakker. Den første kvinde siger så: “Vidste I godt, at jeg kan få en hel ølflaske op i skeden?”, hvortil den næste kvinde svarer: “Jeg kan da få en hel vinflaske op i min skede”. Den tredje siger ikke noget, men glider bare stille og roligt ned over barstolen.
 • To mænd står og snakke med hinanden på en parkeringsplads. Pludselig får den ene øje på den andens bil og spørger: “Hvorfor er din bil smurt ind i blod?”, hvortil den anden svarer: “Jeg kørte en indvandrer over”. Den første svarer igen: “Jamen, den er jo også smurt ind i mudder?”. Hertil svarer den anden: “Ja, svinet prøvede jo at flygte gennem skoven”.
 • To mænd er på tur i skoven. Pludselig udbryder den ene: “Åh nej! Der er en bjørn. Hvad skal vi gøre?”, hvortil den anden mand svarer: “Jeg skal lige finde mine løbesko”. Den første mand virker forvirret og spørger: “Tror du da, du kan løbe fra den?”, hvortil den anden igen svarer: “Næh, men jeg kan da løbe fra dig”.
 • Præsten ringede til politiet, fordi der lå et dødt svin ude foran kirken. Da politiet ankom, var de ikke tilfredse med situationen. Den ene betjent siger ironisk: Det er vigtigt for samfundet at vi tager os af disse opgaver”. Hertil svarer præsten: “Ja, jeg skyndte mig også at ringe”, hvortil den anden betjent siger: ”Jeg troede I præster tog jer af de døde?”. Præsten svarede hurtigt: ” Ja det gør vi også, men vi underretter først eventuelle pårørende”.
 • En thai-pige fik den hårdt bagi af en mand, da hun slog hovedet mod sengegavle og flækkede hendes fortænder. Manden skyndte sig at sige: “Det er jeg ked af”, hvortil thai-pigen blot svarer: “Det går nok – det er jo bare mælketænder”.
 • En mand står og snakke med sin ven, da han pludselig begynder at græde. Hans ven spørger om, hvorfor han dog er så ked af det. Hertil svarer den første mand: “Min svigermor er lige kørt galt, og er død på stedet – i min helt nye bil”.
 • To mænd var ude i junglen. Den ene af mændene går over for at tisse, hvor han pludselig bliver bidt i tissemanden af en slange. Han råber på hans ven: “Hjælp! Jeg er blevet i tissemanden af en giftig slange”. Hans ven skynder sig at ringe efter hjælp. Han får at vide at der går tid før hjælpen ankommer, og at han kun har fem minutter til at suge gifte ud, hvis vennen skal overleve. Efter opkaldet spørger manden: “Hvad sagde lægerne?”, hvortil den anden svarer: “At du dør om fem minutter”.
 • Peter Lundin søgte om udgang fra fængslet til jul. Han vil gerne have haft tre ugers udgang, men han blev desværre ikke godkendt til mere end tre dage. Hans grundlag var at det ville tage ham lang tid at samle hele familien.
 • Før i tiden var det ikke sjovt at tage til bryllup. Hver gang kom der ældre personer hen og prikkede mig skulderen, for grinende at sige: “Det er din tur næste gang”. Det stoppede de dog med, da jeg begyndte at sige det til dem, når vi var til begravelse.
 • Det ringede på døren og en mand åbnede. Udenfor stod en kvinde, der sagde: “Hej! Jeg samler ind til et hjem for gamle mennesker”, hvortil manden hurtigt svarer: “Okay. To sekunder. Blive lige her ved døren, så kan du bare få min svigermor med, med det samme”.
 • En sort mand står i køen til et diskotek. Dørmanden stopper ham og siger: “Det bliver 50 kr.”, hvortil manden svarer: “Nej. Du skal ikke prøve at snyde mig”. Dørmanden er tydeligvis forvirret og siger: “Prisen er ens for alle. Det koster 50 kr.”, hvortil manden svarer: “Hvorfor står der så ‘Sorte Svin – 20 kroner’ på det dér skilt?”.
 • Pigerne i 7. klasse skulle forberede sig til konfirmation. Præsten siger: “Hvis nogen af jer har rørt ved en penis, så skal i vaske hænder i det hellige vand”. Den første pige kommer frem og fortæller at hun prikket til én med fingeren, hvorfor hun vasker hendes finger. Næste pige siger, at hun har rørt en penis med hele hånden, hvorfor hun vasker hele hånden. Den tredje pige skynder sig frem og præsten spørger: ”Hvorfor har du så travlt?”, hvortil hun svarer: ”Fordi hvis jeg skal skylle min mund i vandet, skal det være inden Louise skal vaske røv”.
 • Da konen og børnene var kørt afsted på miniferie, stod manden og vinkede. Efterfølgende gik han ud på græsplænen, for at se om mælkebøtterne i plænen var gået ud, efter de var blevet sprøjtet. Naboen troede at han var ked af det og sagde: “Bare rolig – de kommer snart tilbage”, hvortil han svarede: “Nej, det håber jeg da ikke. Jeg har forsøgt at tage livet af dem med gift i flere uger”.
 • Lille Peter skrev ‘FISSE’ på tavlen, hvilket hans lærerinde opdagede. Som straf skulle han skrive ‘FISSE’ 20 gange, og dernæst slikke tavle ren med tungen. Da han kom hjem, spurgte hans far: “Hvorfor er din tunge blevet så hvid?”, hvortil hans søn svarer: “Det ville din da også være, hvis du skulle slikke fisse i to timer”.

Det er ikke alle, der er glade for grove jokes

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle, der er glade for grove jokes. Sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at der også er rigtig mange, der er glade for denne type jokes. Er du én af dem, så kan du med garanti finde en række jokes herover, der tiltaler dig.

Det skal dog også gøres klart, at det langt fra er alle jokes, der er lige grove. Nogle er lidt mere milde, mens andre er langt over stregen i forhold til, hvad folk synes er morsomt. Blandt de jokes, du kan finde herover, så er der noget for enhver smag, hvorfor der naturligvis også er en række jokes, du vil finde underholdende.

Kan jokes blive for meget?

Det er svært at give et konkret svar på, hvorvidt en joke kan blive for meget. Der er nemlig stor forskel på folk i den sammenhæng. Der er mange, der er af den opfattelse at en joke sagtens kan blive for meget. Der er dog også andre, der mener, at jokes kan blive sjovere af, at de er grove og måske går lidt over grænsen.

Det er derfor også helt op til dig selv, om du har lyst til at grine af de jokes, du kan finde her på siden. Hvis du ikke er til grove jokes, men bedst kan lide at de er lidt platte eller deslige, så er det også helt okay. Humor er helt op til den enkelte person, og derfor er der ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert i den forbindelse.

Du vil måske også synes om

%d bloggers like this: