Nyheder

har du husket en kabale med et godt citat?

Hvad har kabaler og gode citater med hinanden at gøre?

Hmm… Måske ikke så meget ved første øjekast. Men så alligevel: for begge hobbyer – om man sidder og læser citater og måske selv opfinder dem eller om man sidder hver søndag formiddag og løser kabaler, så gør det at man hygger og kommer ind i en rolig trancelignende tilstand hvor hverdagens stress og jag pludselig ikke fylder så meget.

Derfor, hvis man skulle være blevet mættet af alle de mange gode citater her på siden, så vil vi anbefale at stoppe op og få lagt en kabale. Her kan man selvfølgelig vælge at lægge en kabale med fysiske kort. Det er der flere fordele ved, og det er selvsagt en god ide, da man derfor har kortene fysisk foran sig, og det er derfor noget helt andet end hvis man sidder og spiller på computeren eller på ens tablet.

Men når det så er sagt, så er der også mange fordele ved at lægge den online. Når man lægger kabalen online så kan være sikker på, at der ikke sker fejl. Der er ikke noget værre, hvis man har brugt den sidste halve time på at lægge en god kabale, måske en 7 kabale eller en napoleon kabale, og så opdager man lige pludselig at der er sket en fejl. Og man aner ikke hvad man skal stille op.
Dette scenarie vil aldrig udspille sig hvis man lægger den online. Hvis man har interesse i dette, så anbefaler vi at man lægger den på gratis-kabaler.dk.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: