Jokes

Hvad er forskellen på

Her finder du en stor liste med de bedste “Hvad er forskellen på” jokes, som man kan fortælle videre til venner og familie!

Jokes er altid sjove at grine af, og det er derfor altid også sjovt hvis man har et par i ærmet som man kan dele og fortælle hvis man sidder i et festligt selskab, hvor man lige har lyst til at få ekstra god stemning spredt blandt vennerne. Der er intet bedre end de kendte “Hvad er forskellen på” sætninger, hvor det ofte gælder for lytteren og modtageren om at finde ud af hvad forskellen er mellem to genstande. Ofte er svaret helt absurd, men det er netop hele ideen i det, for det er lige netop det absurde i det, der altid får smilet frem!

Hvad er forskellen på? Stor liste

  • Hvad er forskellen mellem en amatør tyv og en professionelle tyv?
   -Amatør tyven siger: “Giv mig alle dine penge!!”, og den professionelle tyv siger: “Hvis de venligst gider skrive under her.”
  • Hvad er forskellen på en labyrint og et deprimeret liv?
   -En af dem kan du finde en vej ud af.
  • Hvad er forskellen mellem en ble og en journalist?
   -Begge suger de til sig, men det er kun bleen, der kan holde tæt.
  • Hvad er den store forskel mellem et oralt og et analt termometer?
   -Det er smagen.
  • Hvad er forskellen mellem en politimand og en pizza udbringer?
   -Pizza udbringeren får slag ved at lave noget forkert.
  • Hvad er forskellen mellem en skolebus og min fars bil?
   -Skolebussen har som regel ikke grædende og skrigende børn med.

 

Det var alle Hvad er forskellen på jokes for nu!

Det var alle de mange sjove Hvad er forskellen på sætninger for nu. Som du kan se varierer de meget i deres form for humor, og hvis du som sagt selv ligger inde med nogle sjove jokes, der hører indenfor samme kategori så er du velkommen til at sende dem til os med det samme, så vi kan få dem inkluderet og skrevet ind på listen herover.

hvad er forskellen på jokesDet eneste krav til denne type sjove vittigheder eller jokes er at de sådan set fungerer lidt som en gåde. De stiller nemlig et spørgsmål som læseren skal besvare, og ligheden mellem alle disse herover er selvfølgelig at der bliver spurgt ind til enten ligheden eller forskellen mellem to objekter der ved første øjekast kan synes at være vidt forskellige. Et godt eksempel til at illustrere dette er selvfølgelig hvis vi tager en af de mange eksempler, der indgår en død baby i. Dette er selvfølgelig i første omgang alt for langt ude (og det er i øvrigt vigtigt at understrege endnu engang at disse selvfølgelig kun er for sjov og uanset hvad der indgår i de eksempler på sjove Hvad er forskellen på herover, så er det selvfølgelig kun ment i spøg og på ingen måde repræsenterer de nogen holdninger eller andet fra dem, de er blevet skrevet af her til artiklen) og derfor ved man med det samme at dette potentielt kan gå hen og bidrage med et grin til de der hører med. Herefter bliver en anden genstand introduceret og alt efter hvilket eksempel vi benytter os af fra overstående liste, så kan det være at vi skal tage fat i den med løget. Herefter er det op til lytteren at finde frem til hvad forskellen er, og man skal selvfølgelig både tænke udenfor boksen og så selvfølgelig også være klar på at tænke i nogle baner der på ingen måde er stuerene – men det er selvfølgelig også det, der bidrager til humoren i sidste ende.

Ligheden eller forskellen

Mange af disse eksempler du finder herover spørger ind til hvad forskellen er mellem to forskellige objekter, men det er ikke tilfældet for dem allesammen. For det gør sig faktisk også gældende – tro det eller lad vær, at der er nogle hvor det ikke er forskellen men derimod er det faktisk ligheden der bliver spurgt ind til. Udover denne lille subtile forskel så er det helt de samme tangenter som de spiller på, for at få et grin frem fra lytteren og man bliver derfor helt sikkert en kende skuffet hvis man regnede med at de var lidt mere stuerene.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: