Nyheder

Hvordan bruger du citater under krisen

Vi står lige nu alle i samme situation. Vi skal passe på hinanden og derfor blive hjemme. For mange betyder det at det kan være svært at finde på ting og aktiviteter som man skal lave for at få tiden til at gå bare en lille smule hurtigere.

Citater kan være med til at få tingene til at tage lidt fart.

Husk på at hjemmet er sikkert

Som det gamle ordsprog siger, så er ude godt hjemme bedst. Og det skal man hele tiden have i baghovedet for skønt at det kan virke lidt uoverskueligt at skulle blive hjemme hos sig selv og ikke har lov til at komme ud, så er det stadig hyggeligt at kunne bruge tiden derhjemme sammen med familien. Det må man aldrig tage for givet.

Og mens man så er derhjemme så kan man sætte sig sammen og prøve at læse nogle sjove og søde citater igennem. Måske venter der en fødselsdag efter krisen, som I skal til og på den måde kan I allerede nu forberede på, hvad der måske skal stå af søde og kloge citater i kortet.

Det hjælper med at komme ud på den anden side

Når man sidder derhjemme så kan tiden godt føles lidt langsommere. Men lige netop derfor skal man sætte tid af hver dag til at få læst et godt citat eller to. På denne måde bliver man klogere og samtidig lære man om sig selv og om hvordan man kommer stærkere ud på den anden side.

Kan man opfinde sine egne citater?

Til sidst så er der også nogle der sidder derhjemme og opfinder deres egne citater. Det kan man sagtens gøre, for citater er ikke nødvendigvis kun noget, som er sagt af kendte personer gennem historien. Alle kan lave et godt citat.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: