Uncategorized

Hvordan hjælper du den studerende bedst gennem studiet?

Det er en spændende tid, der venter, når man skal til at studere. Ofte er det en stor omvæltning, der både kan indebære selve studiet, nye venner, en ny by og måske også at skulle flytte hjemmefra for første gang. Især som venner og familiemedlemmer vil man kun den studerende det bedste, og det er derfor især i det første stykke tid vigtigt at støtte den studerende, mens man også skal lade personen danne sig sine egne indtryk og falde godt på plads. Her kan du læse mere om Moleskine notesbogen, som kan være en stor hjælp under studiet.

Det er de små ting, der tæller

Som ny studerende er det vigtigt at vide, at man har mennesker i sit liv, der støtter en uanset hvad, der skulle ske. Dette skaber en særlig tillid til processen og en sikkerhed i, at man er på rette vej. Det kan nemlig være skræmmende at skulle til at læse på universitetet og beslutte sig for, hvad man har lyst til at bruge sit liv på. Det er især små gaver og betænkeligheder, der kan være de største kærlighedserklæringer til den studerende, og man kan med fordel give den studerende en fin notesbog fra mærket Moleskine. En Moleskine notesbog kan nemlig både bruges til studierelevante noter, men også sagtens til personlige og kreative ting. Notesbøgerne er desuden i god kvalitet og praktiske at have med i tasken. På den måde vil den studerende helt sikkert blive mindet om sine kæreste og direkte føle hjælpen.

Send et godt citat til den studerende

Der er mange måder at hjælpe på udover de ting, der er beskrevet herover. En anden god ide som ofte vil hjælpe er at sende et eller flere gode citater. Med et citat som dem du bl.a. finder her på siden kan du hjælpe med at fremkalde forskellige følelser hos den studerende.

Måske går han eller hun gennem en svær tid, hvor lektierne bliver ved og ved med at hobe sig op og man kan ikke se nogen ende på det. Det kan også være at der er en kommende eksamen, som skal overvindes som bare virker alt for svær til at det overhovedet er muligt. Det er her hvor citaterne kommer ind, for citaterne kan hjælpe med at fremkalde de rette følelser som fx at det hele nok skal gå eller måske at man skal være så ambitiøs som mulig, for det er kun sådan at man klarer den.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: