Populære citater

Jeg elsker dig

Få sagt Jeg elsker dig med et af disse søde og romantiske citater!

Har du sagt jeg elsker dig for nyligt? Når man oplever ægte kærlighed, så har man lyst til at være sammen med personen, man har disse følelser for hele tiden. Kærligeden er en af de stærkeste følelser vi kan opleve – og samtidig også en af de rareste og mest dejlige. Det gør at man bliver helt rundtosset, og slet ikke kan få den specielle person ud af hovedet hvad end det er en ham eller hende.

Når man har disse følelser for en person, så er det forhåbentligt gengældt. Det er når denne situation opstår – at to mennesker elsker hinanden så højt som det overhovedet er muligt, at der opstår kærlighed, magi og sød musik. Og når denne situation opstår, så er der intet bedre end at få bekræftet denne stærke kærlighed fra den anden part og hvilken bedre måde at gøre dette på, end at sige jeg elsker dig til personen?

Hvis man vil gøre lidt ekstra ud af denne store kærlighedserklæring eller måske vil gøre noget, der er lidt udover det sædvandlige, så kan man gøre det ved at sige det med et godt Jeg elsker dig citat. Med et citat, der skriger Jeg elsker dig så kan man være helt sikker og vis på at erklæringen den går rent igennem.

Sig Jeg elsker dig med disse citater

jeg elsker dig

 • Elskede dig i går, elsker dig i dag, elsker dig i morgen, elsker dig for evigt.
 • Hvis jeg ved hvad ægte kærlighed er, så er det på grund af dig!
  -Herman Hesse
 • Jeg sværger, jeg kan ikke elske dig mere end jeg gør lige nu! Og dog så vil jeg elske dig endnu mere i morgen.
  -leo Christopher
 • Du giver mig lyst til at blive en bedre person.
  -Melvin udal
 • Jeg ville hellere bruge en livstid med dig, end at bruge alle verdens tider alene.
 • At tænke på dig holder mig vågen. At drømme om dig lader mig blive ved med at sove.
 • Du ved endelig at du er rigtig forelsket, hvis du ikke kan falde i søvn, fordi virkeligheden er bedre end dine drømme.
  -Dr Seuss
 • At være elsket giver dig al styrke, at være forelsket giver dig al mod.
  -Lau Tzu
 • Kærligeden den er som vinden. Du kan mærke den, men du kan ikke se den.
  Nicolas Sparks
 • Kærlighed er som tryllekunstneren, der hiver manden op af hatten.
 • Den bedste kærlighed er den som vækker hele sjælen. Den som gør at vi er i live, den der gør at vi rækker efter mere. Den som sætter ild i i vores hjerter og som som bringer fred til vores sind. Det er det jeg håber at du giver mig for altid.
  -Noah fra Notebook
 • Alt af mig, elsker alt ved dig.
 • Jeg elsker dig, og jeg har ikke lyst til at miste dig. For livet har været bedre siden den dag jeg fandt dig.
 • Da jeg så dig, var jeg bange for at møde dig. Da jeg mødte dig, var jeg bange for at kysse dig. Da jeg kyssede dig var jeg bange for at elske dig. Nu da jeg elsker dig, er jeg bange for at miste dig.
 • Kærlighed. Det er den sinds tilstand hvor en anden persons lykke er altafgørende for din egen lykke.
 • Jeg er selvisk, lidt usikker, utålmodig. Jeg laver fejl, jeg er ude af kontrol, og til tider er jeg svær at håndtere. men hvis du ikke kan håndtere mig på mit værste, så fortjener du mig fandme ikke på mit bedste.
  -Marilyn Monroe
 • En ven eller en samlever er en der elsker dig på trods af alle dine fejl.
 • Det er ligesom at pandekager er ligesom kærligheden. Den skal gerne nydes mens den er varm.
 • ALT hvad du er, det er alt hvad eg behøver.
  -Ed Sheeran
 • Vi er mest i live, når vi er forelsket.
  -John Updike
 • Sande kærligheds historier, har aldrig en slutning.
 • Hvor der er kærlighed er der liv.
  Gandhi
 • Hvis ikke du elsker nogen, så giver intet rigtig mening.
 • Jeg kender ingen større glæde, end at være med dig hele tiden, uden afbrydelser, uden en ende.
  -Kafka
 • Alder beskytter dig ikke mod kærligeden. Men kærligheden beskytter dig til dels mod alderen.
 • Bedre end at have elsket og mistet, end at aldrig at have elsket.
 • Kærlighed er ikke kunsten at finde den perfekte person. Det er at se den uperfekte person på en perfekt måde.
 • Vi elsker, fordi det er det eneste sande eventyr.
 • At elske er at brænde, at være sat ild til.

 

LÆS MERE: Find Danmarks største liste med de bedste kærlighedscitater her

 

hvordan skal man aflevere sit Jeg elsker dig citat?

Der er mange måder at sige jeg elsker dig på til den speciel person. Mange vælger at gøre det direkte, og når der er stemning til det eller når det giver mening. Der er dog mange måder at gøre det på, og nogle vælger også at lægge en lille seddel et sted, som man ved personen finder inden denne fx går i seng eller måske inden personen skal på arbejde.

Dette er en rigtig god måde at overleverer sit jeg elsker dig citat på, for det er klart, at mange af de citater herover, hurtigt kan føles lidt for tvungne hvis man siger dem i egen person. Mange af dem gør sig netop bedst hvis man får dem sagt på en sød og dejlig måde måske over tekst.

Hvis man derfor vil give fx sin partner en morgen der sent glemmes, så kan man måske stå lidt tidligere op og dernæst skrive en lille sød besked om, hvor højt du elsker ham eller hende. Herefter kan du tilføje et lille citat, som der på en god med understreger hvor meget du mener det. Derefter folder du det sammen, og måske kan man sætte en lille sød og fin sløjfe omkring det, så det på den måde ikke går op, og har effekten af at være en gave, og dernæst går du ind og måske ligger det ved siden af din sovende partner, som stadig har lidt tid endnu inden han og hende måske skal på arbejde eller hvertfald står op.

Hvis man vil gøre noget ekstra godt ud af det kan man også få en professionel til at hjælpe sig. På gratis-festsange.dk og festsange.nu kan man få den bedste hjælp til at fx at få skrevet en god sang.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: