Citater fra kendte personerPopulære citater

Johnny Madsen citater

Her på siden finder du de bedste og meget sjove citater fra den kendte danske musiker, Johnny Madsen.

Johnny Madsen er en kendt dansk musiker, der er født 1951. Han er udover at være musiker også kendt som sangskriver og har også været maler gennem tiden. Han var fra 1983 til 9 år frem i 1992 medlem af den populære trio, Dalton, der udgjordes af henholdsvis Madsen selv, Lars Lilholt og Allan Olsen. Siden gruppen skiltes ad har han udgivet flere soloalbums også. Han er desuden bredt kendt for sine ofte markante holdninger til bl.a. politik. Han er liberalist og har ofte ytret citater om politikere, der forsøger at at gå i den modsatte retning. Man vil opleve at mange af de citater her på listen har et politisk anstrøg.

Som lille sjov bonus info om Johnny Madsen kan det nævnes at han faktisk er en af de eneste nulevende danskere, der har fået den ære at få en vej opkaldt efter sig. Det drejer sig om den vej hvor han voksede op på, nemlig den tidligere Tværvej som nu altså er omdøbt til at blive kaldt Johnny Madsen vej.

Liste med de bedste Johnny Madsen citater

 • johnny madsen citatJeg husker så klart og tydeligt den aller første gang jeg havde sex. Jeg har stadig kvitteringen derhjemme!
 • Min familie var rent faktisk så fattig, at vi slog min fars begravelse sammen med min mord fødselsdag, da hun fyldte 50.
 • I bandet har vi den strenge regel, at vi kun drikker tre genstande om dagen. Det er som regel to bajere, og så en flaske med portvin.
 • Kender i den følelse af at man vågner op tidligt om morgenen og det absolut eneste man har lyst til er to guldøl og en stor pose popcorn?
 • Man er først virkelig fuld, når man ligger ned og bliver nødt til at holde fast i gulvet for ikke at risikere at vælte!
 • Selvom man oplever at der er lys for enden af tunnellen så kan det altså godt vise sig at være et modkørende tog.
 • Selvom man er tyk, så kan man altså godt have tynd mave.
 • Vi har en klar aftale med drengene fra Dalton om at hver gang vi er ude på solo turne, så spiller vi mindst én af sangene fra Dalton dagene. Det giver en mindre KODA afgift på små 300 kr. Det er ikke alverden, men for dem er det nu en del.
 • Jeg er sikker på at der findes intelligent liv i rummet. Det bedste tegn på netop dette er at de aldrig har prøvet at kontakte os.
 • Jeg havde en kæreste da jeg var ung, som havde så mange hudorme i ansigtet, at jeg var nødsaget til at spørge hende om hun var blevet lystfisker.

Flere sjove Johnny Madsen citater

 • Træerne vokser altså ikke ind i himlen. Men for at være helt ærlig ville det nu også bare forstyrre alt flytrafikken.
 • Det er i grunden slet ikke så svært igen det som min guitarist laver. Det gælder såmænd bare om at sætte fingeren det rigtige sted og så blot gøre det på det rigtige tidspunkt.
 • Hvis det klør, så køb en kløpind!
 • Knud han plejede at være noget så stolt af sit hår. Jeg forstår derfor simplethen ikke hvorfor han ikke går noget mere med det.
 • johnny madsen citatDer er så mange af livets store spørgsmål: hvor er det vi kommer fra, hvor skal vi hen efter, og så selvfølgelig hvor vi skal stille de tomme flasker?
 • Verden er nu engang uretfærdig. Man skyder Lennon, men så lader man samtidig Lilholt gå fri.
 • Frisk luft og så en masse vodka. Det er der ingen der tager alvorlig skade af.
 • Rigtige mænd, de er helt hvide under patterne!
 • Man skal altid tage de kvinder, der er så smukke, at de er til at komme af med igen.
 • Spiritus har gennem tiderne reddet et stort antal af unge mænd fra sport.
 • Den store grund til at kvinder de snorker når de sover er at de spoler båndet tilbage.
 • I vores familie derhjemme, der har vi altid så længe jeg kan huske, haft en tradition om at bære fuld-skæg. Det gælder i øvrigt også for alle mændene.
 • Jeg har alt i alt et tøj budget på omkring 75 kr. om året.
 • Da jeg var knægt, der legede vi aldrig nogensinde gemmeleg. Der var alligevel ikke nogen, der gad at komme og finde os!
 • Min gamle far han plejede altid at fortælle mig at jeg aldrig blev til noget – du kan ligeså godt tage til Sjælland sagde han.
 • Da jeg var helt lille, der skete der ofte det, at min far kastede mig højt op i luften, hvorefter han gik. Når jeg tænker over det, så er det måske også derfor jeg den dag i dag har flyskræk.
 • Jeg har altid fortrukket piger, der er helt unge. Deres livshistorie er ikke så lang endnu.
 • Jeg har oplevet at have haft så mange tømmermænd, at selv vores akvariefisk larmede for meget.

 

 

Vil du vide mere om Johnny Madsen?

johnny madsen citat

Johnny Madsen er en højst interessant og spændende person at læse om. Især på grund af alle de ting han har opnået gennem livet både i forhold til sin musikalske karriere, men også i forhold til sine malerier og sit galleri. Derudover er han også en spændende person, da han ofte er markante i sine holdninger og gladeligt skildrer disse i gennem diverse interviews, som er fortaget med ham gennem tiderne. Han er aldrig bleg for at dele ud af en god historie.

Johnny Madsen har ofte givet koncerter hvor han flittigt deler ud af sjove historier og så også en masse af hans citater som er blevet delt i listen herover. Bl.a. kan man se eller høre noget af klippet herunder for at høre nogle af disse blive nævnt. En af de klassiske citater som Johnny Madsen ynder at dele ud af, er den hvor han snakker om hvorledes han klart kan huske den første gang han havde sex og mistede sin mødom. For han har stadig gemt sin kvittering derhjemme. Dette er blot et lille eksempel på den form for humor, som man må forvente at der bliver delt ud af, når man ser og hører Johnny Madsen folde sig ud, og det gælder i øvrigt både hvis det er til en af hans mange koncerter, men også hvis det er i interviews eller i fjernsynet etc.

Netop det med historier om især hans barndom kommer tydeligt igennem i mange af hans interviews og selvfølgelig også i mange af de citater som læseren kan finde på listen herover. Et rigtig godt eksempel er bl.a. det citat, hvor han fortæller om hans fars begravelse som blev slået sammen med hans mors fødselsdagsfest. Dette er selvfølgelig en hvid løgn – må man i det mindste gå ud fra og også håbe på, men det giver et meget godt indblik i hvor god Johnny Madsen i øvrigt også er med sproget og hvordan kan formår at male nogle skører billeder som samtidig dog formår at få en pointe igennem til lytteren eller til læseren. Hvis man gerne vil læse nogle spændende interviews med Johnny Madsen, så kan det bl.a. gøres her hvor han er blevet interviewet af Samvirke (2016), og her af kristeligt dagblad (2007).

Vi er vilde med Johnny Madsen citater

Om du er til Johnny Madsens musikalske smag og musik er op til den enkelte at bedømme. Han har det med at skille vandene hvad angår dette spørgsmål, men det som man ikke kan tage fra ham er, at han er ekstremt god til at komme med vittige bemærkninger som lige præcis bliver leveret i det tonefald der gør, at de ofte får et smil og en masse grin fra publikum eller fra de, der hører ham snakke eller optræde. Johnny Madsen er lidt af en ener, og det står vist klart for enhver, efter man har taget et kig på nogle af de citater herover i listen, men det er selvfølgelig også det der gør, at han har fået tildelt en side med citater på siden her.

Johnny Madsen er mesteren til at sætte et vittigt, sjovt, lidt groft og helt sikkert sjofelt citat sammen, og det er derfor vi er store fans af ham her på siden! Hvis du ligger inde med et godt Johnny Madsen citat, som ikke er at finde på listen herover, så skynd dig at sende det til os, så vi kan få det inkluderet i en fart!

Hvis du vil læse flere sjove citater, så læs med her!

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: