Jokes om kvinder

jokes om kvinder

Alle de gode og sjoveste jokes om kvinder! Så skal der sgu grines igennem! Kig i øvrigt rundt på siden for at finde de sjoveste jokes for andre kategorier!

Jokes om kvinder er noget, der altid har været tilstede – og det er næppe noget, der bliver lavet om på. Det samme gør sig gældende for jokes om mænd, hvorfor det ikke kun er det ene køn, der bliver lavet sjov med. Hvis du fx gerne vil lave lidt sjov med din kæreste, så kan du passende gøre det med et par jokes om kvinder.

Jokes om kvinder kan være mange ting. Det kan være alt lige fra jokes, der handler om at vaske tøj til at være i køkkenet. Der findes dog også jokes om kvinder, der handler om noget helt andet. Det kan du også se på de jokes, der er skrevet herunder, da der er stor variation i, hvad de enkelte jokes tager deres udgangspunkt i.

Stor oversigt over jokes om kvinder

jokes om kvinder 3

Hvis du er på udkig efter et udvalg af jokes om kvinder, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde frem til en lang række af disse. Derfor kan du også være helt sikker på, at der vil være et stort antal af de jokes, der er blevet listet op herunder, som falder i din smag og som kan få dig til at grine.

Hvordan får man sine kone til at græde mens man har sex? Man ringer til hende.

Hvorfor har kvinder mindre fødder end mænd? Det er som følge af deres evolution, der gør, at de kan stå tættere på køkkenvasken.

Hun har gjort sin mand til millionær på få år. Tidligere var han nemlig milliardær.

Hvad har kvinder og skyer tilfælles? Når de fordufter, bliver det en god dag.

Hvorfor sover kvinder altid med åben mund? Så de er klar til at skælde deres mand ud lige så snart de vågner.

Hvad kalder man en kvinde, der har mistet 95% af sin intelligens? Fraskilt.

Hvorfor bliver en båd altid navngivet et kvindeligt navn? Fordi de er nødt til at være bemandet, hvis de skal fungere.

En kvinde kommer hjem til hendes mand efter en pigeaften. Manden spørger: “Nå, var det så en hyggelig pigeaften, I havde?”, hvortil kæresten svarede: “Nej, vi var der alle sammen, så vi havde ikke noget at snakke om”.

Hvad gør man, hvis ens opvaskemaskine er gået i stykker? Giver hende et spark bagi.

Hvad er ligheden mellem kvinder og brandalarmer? De hyler begge så højt, at det er forfærdeligt at høre på.

Hvorfor har kvinder fået fire læber? Fordi de har to til at dumme sig med – og to til at gøre det godt igen med.

Forskning har vist at der er kvindelige hormoner i øl. Nu har man så også fundet forklaring på, hvorfor mange mænd bliver dumme at høre på, når de har drukket seks eller syv øl.

jokes om kvinder 2

Løn og menstruation er stort set det samme for kvinder. Begge dele kommer én gang om måneden, det varer i cirka syv til otte dage, og hvis den ikke kommer, så står de med et problem.

Hvad er ligheden mellem en kvinde og et løg? Når du piller det yderste lag af, så er resten til at græde over.

En kvinde kommer ind på et bibliotek. Her spørger hun bibliotekaren: “Har I bogen ‘Kvinden – det stærkeste køn’?”. Bibliotekaren svarer: “Ja, det har vi da”, hvortil kvinden spørger: “Kan du pege i den rigtige retning?”. Bibliotekaren svarer hurtigt: ”Den står under overtro og myter”.

To mænd snakker om deres koner. Den første siger: “Det irriterer mig groft, at min kone hele tiden skal snakke om hendes forrige mand”, hvortil den anden svarer: “Det er da værre hjemme hos os. Her snakker min kone hele tiden om hendes næste mand”.

To venner sidder og diskuterer kvinder. Den ene spørger: “Hvad ved du egentlig om kvinder?”, hvortil den anden svarer: ”Jeg ved en hel del”. Den første kigger lidt forvirret og siger: ”Men du har jo ikke engang en kæreste?”, som den anden svare: ”Nej, lige præcis” til.

Hvorfor bliver. alle orkaner opkaldt efter kvindenavne? Fordi de er vilde og våde, når de kommer, men når de går igen, så tager de både hus og bil med sig.

Hvordan kan man nemmest finde ud af, om det er en kvinde eller en mand, der sidder ved computeren? Hvis det er en kvinde, så skriger hun, når hun ser musen.

Hvad er forskellen på et batteri og en kvinde? De har begge negative sider. Batteriet har dog også en positiv side.

BonBon har sendt et helt nyt produkt på markedet. De kalder det for “Kvindehjerner”. Der har dog været mange reklamationer allerede, for poserne er nemlig tomme.

Intelligente kvinder er som UFO’er. Nogle mener, de har set dem, andre tror betingelsesløst på dem, men der er dog ingen, der med sikkerhed kan sige, at de eksisterer.

En kvinde ligger på hotellets tag og slikker sol. En tjener kommer løbende og beder hende tage tøj på. “Hvorfor skal jeg det? Jeg ligger på maven, og jeg har et håndklæde klar, så ingen kan se noget”, siger kvinden. “Du ligger på glastaget ned til spisesalen”, siger tjeneren hurtigt.

jokes om kvinder

Hvad er ligheden mellem kvinder og høns? De har begge en stor røv, lille hjerne og så elsker de at sidde på pinden!  

Hvordan skifter man lys i køkkenet? Det behøver man slet ikke at gøre, for kvinder kan sagtens lave mad i mørket.

En kvinde kommer ind i fængslet, for at besøge sin mand. Manden spørger: “Hvordan klarer du dig økonomisk?”. Hun svarer: “Det går helt fint. Jeg fik jo en god sum penge i dusør”.

De sidste 10 sjoveste jokes om kvinder!

En kvinde kommer ind til hendes læge, hvor hun skal snakke om et problem. Lægen spørger: “Hvad var dit problem så?”, hvortil kvinden svarer: “Når jeg bliver for fuld, så kan jeg slet ikke styre mig. Jeg smider tøjet, danser på bordene og flirter med alle fyre”. Lægen svarer: “Intet problem. Den kan vi nemt klare”, men kvinden er ikke overbevist og spørger: “Hvordan?”. Hertil svarer lægen: “Rolig. Nu snupper vi et lille glas, og så snakker vi om dit problem bagefter”.

Hvorfor lever kvinder ofte længere end mænd? Fordi de lige skal have lov til at snakke færdigt.

Hvad har en ovn og en kvinde tilfælles? De skal begge varmes op, før kødet kan komme ind.

Da man endelig fandt den sorte boks fra flyet, var det sidste, man kunne høre: “Så lad dog kællingen styre, så vi kan få fred”.

Hvordan ved du, at en kvinde har noget klogt at sige? Når hun starter sin sætning med “En mand har fortalt mig”.

Hvad giver du en kvinde, der gerne vil have ømhed og varme? Slag med en radiator.

Hvorfor har kvinder kun fire hjerneceller? Så der er en til hver kogeplade.

For at glæde min kone, så er jeg både stoppet med at ryge, drikke og spille på heste. Hans ven svarer: “Så må hun da være glad?”, hvortil den første mand svarer: “Slet ikke. For nu har hun ikke noget at skændes med mig om længere”.

Hvad er forskellen på en kvindes hjerne og AIDS? AIDS udvikler sig – det gør en kvindes hjerne ikke.

Tre kvinder sad på en bænk. Den ene siger så: “Min mand har givet mig en Ferrari til over 1 million kroner”, hvortil den anden svarer: “Min mand har givet mig en pelsfrakke til over 1 million kroner”. Den sidste kvinde siger: “Min mand og jeg er fattige, men min mand har en pik hvorpå der kan stå ti gråspurve”. Efter lidt stilhed, siger den første: “OK. Jeg fik kun en lille Volvo”, mens den anden indrømmer: “OK. Jeg fik kun en lille pelshat til 70 kroner”. Den sidste kvinde går også til bekendelse: “OK. Den sidste gråspurv måtte stå på ét ben”.

Det er ikke alle, der synes, jokes om kvinder er sjove

Det er selvfølgelig ikke alle, der synes, jokes om kvinder er sjove. Det skal dog gøres klart, at det heller ikke er alle, der synes, det er sjovt, at der bliver lavet jokes om mænd. Der vil altid være nogen, der bliver enten meget eller lidt stødt over en joke. Derfor bør det heller ikke være noget, du tager højde for, når du joker.

Omvendt er der nemlig også rigtig mange, der er vilde med denne type jokes. Faktisk synes langt de fleste, at det er en sjov form for joke. Hvad det betyder er, at du også kan få rigtig mange til at grine med en joke om kvinder. Det skal dog gøres klart, at det ikke er dem alle, der er lige sjove, men de fleste af dem er dog.

Find en masse jokes, du kan grine af herover

Hvis du leder efter en række gode jokes, du selv kan grine lidt af, så er du kommet til det helt rette sted. Det samme gør sig dog gældende, hvis du blot leder efter nogle sjove jokes, du kan tage med til din næste fest el.lign. Du kan nemlig være helt sikker på, at der er jokes om kvinder for enhver smag i vores liste herover.

Du vil måske også synes om

%d bloggers like this: