Kort

Julehilsen

Vil du gerne skrive en sød julehilsen til et familiemedlem eller en god ven – så finder du her gode ideer, og tekst eksempler til at skrive den bedste julehilsen. Julehilsner får altid modtageren til at komme i det bedste julehumør og det er derfor altid en god ide at give en til de personer, man har kær.

tekst til en sød Julehilsen

“Jeg ønsker dig en rigtig glædelig og dejlig jul. Jeg håber at julens sande mening vil fylde dig med glæde og håb.”

“Mit specielle ønske til dig i år, er at jeres jul vil blive uforglemmelig. Julen er som bekendt en tid, hvor man husker fortiden og glæder sig over fremtiden.”

“Jeg håber at julemanden lige akkurat har tid til at komme forbi jer, og sprede ekstra god julestemning. Det har I fortjent, rigtig glædelig jul”

“Må denne jul være den skønneste lukning på et år, som jeg håber har været fyldt til randen med de bedste minder. Og må nytårs aften bringe glæde og håb om et kommende år, der er ligeså godt!”

“En ven som dig, er det, der gør julen speciel for mig. Intet gør mig gladere end at dele denne højtid med en som dig.”

“Hvad er det helt præcist, der siger ohohoh? Det er julemanden, der moonwalker? Hvis ikke det kunne få smilet frem, så håber jeg så sandelig at der er andet, der kan og måske allerede har fået dig i et godt julehumør. Jeg glæder mig til at fejre juleaften med dig!”

Det var alle julehilsnerne for nu! Bemærk, denne artikel vil løbende blive opdateret med nye søde hjulehilsner.

Herunder kan du i øvrigt se en julehilsen fra kongefamilien. En rigtig sød og dejlig julehilsen!

Gør dine julehilsner sjove

Det kan altid betale sig at gøre sin julehilsen så sjov som mulig. Hvis du gerne vil give et smil på læben til den person eller måske de personer – hvis du beslutter dig for at sende din julehilsen til flere end en person, så er man nødt til at gøre lidt mere ud af det. Hvis du ønsker at gøre din julehilsen eller flere af dine julehilsner sjovere så kan du måske bruge et sødt jule citat eller måske en joke eller lignende.

En anden god måde at gøre din julehilsen sjov er ved at gøre den personlig. Hvis du kan fortælle om nogle hyggelige episoder som I har haft sammen en jul i et tidligere år, så vent endelig ikke med at fortælle om den. hvis der har været en sjov episode så brug så meget tekst som muligt til at beskrive den. Et eksempel fra min egen familie er, da vi engang skulle ud og fælde juletræ. Her skete der en masse skøre og dumme ting, og det er noget som vi har grint over mange gange siden hen. Hvis jeg derfor gerne vil have et grin frem i julehilsnen, så er dette en sikker vinder at referere til.

Når du skriver hilsner til en god ven i julen, skal du ikke være bange for at dele de private ting, som du normalt ikke siger højt eller offentligt. Du skal være lidt grødet, når du skriver hilsen til din gode ven i julen.
Så tag de ekstra skridt, og sørg for at udtrykke noget afgørende og dybere omkring dit forhold og venskab, det være sig taknemmelighed, mere inderlige ønsker eller kærlighed, din ven vil helt sikkert sætte pris på og lide det tankevækkende touch i din julehilsen.

Sørg for at underskrive dine julekort, inden du sender

Når du er færdig med at skrive og hilse på en del af julen, er det tid til at underskrive dit julekort, uden hvilket kortet ser ufuldstændigt ud. Du kan bruge formelle eller kausale titler til lukning af julekortet afhængigt af det forhold, du deler din ven. Det hele afhænger af den type venskab, du har med din gode ven.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: