Uncategorized

Kender du de her citater mod hår(fjerning)?

Vi bruger citater mere end nogensinde før. Om det er fordi vi har et behov for at dele noget på de sociale medier og bare ikke har noget nyt at tilføje andet end et sjovt citat, eller det er fordi vi faktisk synes at der er noget i det citat vi har fundet, som vil gavne andre folk at høre er forskelligt.

En god og anderledes måde at dele dine nyheder på

Når man lige render ind i et godt citat som passer på den situation man sidder i lige nu og her, så er det sjovt at informere folk på en lidt anden måde om, hvordan det hele står til. Statusopdateringer på de sociale medier der hverken har citat eller billeder, forsvinder i mængden og det har folk fundet ud af i forhold til den respons der kommer ud af det.

Nogle gode citater der altid kan bruges, kan være citater om håret. Vi kender alle til en situation med håret og det står på stort set hver dag. Har du f.eks. overvejet permanent hårfjerning eller netop fået det ordnet, så vil citater som f.eks. de nedenstående være sjove at dele.

De bedste citater der handler om hår

”Happy New Hair” – et citat der måske er mere oplagt i slutningen af året eller de første dage efter nytårsaften, men som også kan bruges når nye uønskede hår titter frem.

”Let the hair do the talking” – Dette citat er sjovt fordi det læner sig meget op ad andre citater, men som omhandler håret. Passer perfekt til dage, hvor håret får dig til at stråle. De gode hårdage har vi vel alle oplevet ligesåvel som vi har nogle af de dårlige hårdage.

”Invest in your hair – it is the crown you never take off – or what?” dette citat er helt unikt især når du har været afsted for at få permanent hårfjerning eller klippet en ny frisure og du ønsker at dele denne nyhed.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: