Populære citater

Minions citater

Er du ligesom os vilde med de små fulde og meget nuttede minions fra de hyggelige tegnefilm? Så eer du kommet til det rette sted, for her på siden har vi samlet en stor liste med nogle af de sødeste citater med minions!

Liste med de søde minions citater

Herunder finder du en liste med de mange søde minions citater. Det, der er et godt minions citat er selvfølgelig et citat, der er sat ind på et billede, der har en forbindelse. Fx kan man se de to søde minions herunder, hvor den ene rækker tunge til den anden. Her har man rig mulighed for at inkludere et hvilket som helst citat, der måske har noget med søskende kærlighed at gøre.

Find flere søde minions citater som du selv kan sætte ind på et sødt billede herunder:

  • At må med dig i mørket, er bedre end at gå alene i lyset!
  • Den bedste terapi er dit venskab!
  • Rigtige venner de stikker dig ikke i ryggen, men i maven!
  • En ven, der er ven overfor alle, er i virkeligheden ven overfor ingen.
  • Den bedste modgift, der findet mod 1000 fjender, det er én ægte ven!
  • Du kan altid spotte mine tårer bag smilet.
  • En snebold lige i hovedet. Det må da være starten på det perfekte venskab!

Se flere søde citater her!

Det var alle minions citater for nu!

Det var alle de søde minions citater for nu. Hvis du selv sidder i den situation at du har forslag til et eller måske endda flere søde citater der kunne blive inkluderet i vores kategori om netop minions citater, så kan du meget vel sende en besked til os du vi kan få dem inkluderet her på siden så hurtigt som muligt. Vi beklager på forhånd hvis ikke vi får svaret lige med det samme, det kan tage tid at venligeholde sådan en side som denne, men vi kan dog love at vi vil prøve at komme tilbage så hurtigt som muligt, og vigtigst af alt få lige netop dit minions citat med på listen herover.

Find flere citater om venskab her.

Hvad skal man bruge et sødt minions citat til

Mange læsere spørger måske sig selv, hvad man i grunden kan benytte et af disse søde minions citater til. Og det er et ganske godt spørgsmål, men svaret er faktisk at der er et væld af muligheder man kan vælge at bruge det til. Som man vil kunne læse herover i disse citater, som i store træk er blevet inkluderet i listen med de mange minions citater, så vil den skarpe læser måske have bidt mærke i en vigtig ting, og det er lige præcis at rigtig mange af citaterne tager udgangspunkt i de samme temaer. Disse temaer er alt lige fra venskab men også til at være god overfor andre mennesker. Det er altså med andre ord nogle rigtig vigtige og gode budskaber som der er gemt i de mange citater fra minions her på siden, og det er bestemt nogle citater som man bør lade sig inspirere med og måske prøve at leve efter i sin egen hverdag.

Men tilbage til det oprindelige spørgsmål som rigtigt nok lød på, hvordan man i grunden får disse brugt. Man kan selvfølgelig med stor fordel finde de citater man bedst kan lide, og dernæst printe dem ud for at hænge dem op derhjemme på ens køleskab. På denne måde bliver man mindet om dem hver dag og det er altså også en rigtig god måde at starte sin dag på, ved evt. at se et sødt citat. På den måde får man et par gode ord med på vejen, som man kan lade få indflydelse på ens humør resten af dagen.

Dog er der et formål eller et gøremål med disse citater som jeg personligt selv har haft rigtig stor glæde af. Hvis du eksempelvis skal med til fødselsdag eller måske har en ven eller veninde, som du gerne vil vise at du sætter stor pris på, så kan man helt sikkert finde et af de citater her og så simpelthen vidersende så ens ven eller veninde får at vide, hvor meget man reelt holder af personen og hvor meget denne person reelt betyder for ens liv og ens dag.

Dette er en rigtig god måde at få dem brugt på. Det kan godt være at de små gule minions måske ikke er de klogeste. Det kan man bl.a. se hvis man ser en af de mange film hvor de indgår og der er efterhånden lavet en hel række hvor de små fulde og meget sjove væsener indgår i.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: