Populære citater

Mor citater

På udkig efter gode mor citater? Her finder du de sødeste og bedste citater til din mor!

Der er ikke mange andre personer i ens liv, som står tættere på os end vores mor. Man skal huske ikke at glemme dette forhold til sin mor, og derfor bør man af og til huske at fortælle hende, hvor meget hun har betydet og hvor meget man holder af hende. Intet forhold er uden dets bump i vejen og det kan derfor være ekstra rart at få sat ord på sin kærlighed til sin mor, hvis man netop har haft en slem diskussion eller hvis forholdet ikke er som det burde være. Hvis du vil fortælle din mor at du elsker hende, kan du derfor med ro i sindet benytte dig af nogle af de citater du finder her på siden!

Din mor er en helt speciel person i netop dit liv, og selvom man af og til kan have små problemer, så er det per instinkt klart for enhver mor at hun kun prøver at gøre det bedste for netop dig! Tag et kig på disse mor citater, og se, om der er nogle du kan bruge!

Citater til mor

Her har vi samlet nogle af de bedste mor citater, som du kan finde. Der er citater i forskellige kategorier, og der vil være søde, sjove, sande og hyggelige citater. Mange af disse citater har den funktion at minde os om hvor meget vores mor har betydet for os, og der skal ikke herske tvivl om, at de fleste omgående for lyst til at give deres mor et stort kram eller i det mindste give hende en opringning, så man kan sætte mere præcise ord på ens kærlighed til sin mor.

 1. Alt hvad jeg er, eller nogensinde håber på at blive, det skylder jeg til min mor! – Abraham Lincoln
 2. En mors hjerte er et dybt hav, og på bunden vil du altid finde tilgivelse! – Ukendt
 3. En mors kunst er, at lære sine børn kunsten at leve. – Ukendt
 4. Moderskab: al kærlighed begynder og ender der. – Robert Browning
 5. Vi er født af kærlighed. Kærlighed er vores mor. – Ukendt
 6.  Af og til vil du finde, at en mors kærlighed er stærkere end de fysiske love. – Barbara Kingsolver
 7. Mor er guds navn i hjertet af små og store børn. – Ukendt
 8. Et barns første lære vil altid være dets moder. – Ukendt
 9. Hvis evolutionen virkelig eksisterede, hvordan kan det så være at ens mor kun har to hænder? – Milton Berle
 10. Alle kvinder bliver som deres mødre. Det er deres støste fejl. Ingen mænd gør. Der er deres! – Oscar Wilde
 11. Gud kan desværre ikke være alle steder på én gang. Derfor skabte han mødre. – Ukendt
 12. Ingen person i hele verden vil nogensinde kunne erstatte din mor. – Ukendt
 13. I en hvilken som helst familie er der følgende funktioner: Mor er regeringen, manden er folket, og børnene er oppositionen. – Peter H.
 14. Din mor vil altid have tiden til at lytte. – Ukendt
 15. Livet begyndte ved at vågne op og elske synet af din mor. – George Elliot.
 16. En mor og hendes børn er i en kategori helt for sig selv. Der er ikke noget andet bånd så stærkt i hele verden. Ingen kærlighed er så øjeblikkelig og tilgivende. – Gail Tsukiyama
 17. Det bedste sted at græde er i din mors arme. – Jodi Picoult
 18. Når du kigger på din mor, så vil du se den sandeste kærlighed, der findes – Mitch Albom

 

Flere mor citater på vej!

Det var alle de mange mor citater for denne omgang. Husk på at denne liste med jævne mellemrum bliver opdateret og derfor bør du komme tilbage igen i den nærmeste fremtid for at læse endnu flere søde citater til din mor. Som det er nævnt før, så vil de fleste mødre os kun det bedste, og selvom det af og til kan virke som det modsatte – især i teenage-årene, så må man ikke tage fejl: det er nærmest programmeret i moderens hjerne at hun skal gøre alt for at passe på sine børn. Denne stærke tilknytning til sine børn bør man vise går begge veje, og tag dig derfor tid til at fortælle din mor at du også elsker hende, og du sætter pris på de måder hun får vist sin kærlighed til dig på. Denne kærlighed kan komme til udtryk på flere forskellige måder og det kan ske at kan forkomme skjult mellem andre ting, der kan virke som problemer: fx kan jeg selv huske da jeg skulle vælge uddannelse og hellere ville vælge en mere usikker vej, som dog for mig virkede meget mere motiverende. Min mor prøvede at modsætte sig, da hun var bekymret for, om det ville lykkedes mig. På daværende tidspunkt var det et stort irritationsmoment for mig, og kunne ikke begribe, hvorfor hun ikke bare støttede mig i mine valg. Når jeg ser tilbage på denne tid, ser jeg dog på mere forståelse på min mors holdninger, og jeg kan nu bedre forstå hvorfor hun agerede som hun gjorde!

Moralen af alt dette må være, at mor altid prøver at gøre det, som der er bedst for os som søn eller datter. Glem derfor ikke at fortælle din mor, hvor meget du holder af hende!

Vil du læse mange flere søde citater? Så læs med her!

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: