Nyheder

Ny kategori med gode jokes

Så er vi klar med spændende nyt til den trofaste læser af gode-citater.dk. VI prøver hele tiden at bestræbe os på at tilføje så mange nye spændende artikler til siden her, så der hele tiden er grund til at komme tilbage og tjekke siden så ofte som overhovedet muligt. Derfor har vi netop tilføjet en splinterny kategori med nogle af de bedste jokes som man kan finde på nettet og i bøger. VI har brugt rigtig lang tid på at skrive disse artikler, og vi kan derfor ikke vente med at at høre alt jeres feedback på nogle af disse mange nye artikler.

Som man kan se så er de allerede tilføjet øverst oppe i menuen, så hvis man er ligeså stor en fan af sjove og platte jokes som os, så kan man altså lynhurtigt gå til lige præcis den kategori som man mest er til. Som sagt så er der noget for enhver smag, og uanset om man er til de mest platte jokes, de mest dårlige jokes, de groveste jokes etc så kan man finde lige præcis den som der vil få en til at trække mest på smilebåndet. Jokes er altid sjove at kunne fyre af til fester, så jeg vil helt klart anbefale at du finder et par af de jokes og vittigheder som du finder mest sjove og dernæst så husker på dem så du altid er klar til at få folk omkring til at grine!

Et lille tak skal lyde!

Før vi kigger på nogle af de mange kategorier der er blevet tilføjet så er det måske en god ide lige at rette en lille tak til vores samarbejdspartner på bedstejokes.dk, der har hjulpet en hel del med at finde de jokes, der er blevet inkluderet i de artikler her på siden. På bedstejokes.dk kan man finde landets absolut største artikler der er proppet til randen med jokes fra alle forskellige kategorier. Det er en fornøjelse at gå på opdagelse i, men man bør nok tage sig godt tid, for der de artikler der er skrevet er så lange at det kan tage tid at komme igennem dem. Du kan tage et kig på siden her, hvis du vil læse nogle af de bedste jokes der findes!

Hvilke jokes kategorier kan du finde?

Lad os komme til sagens kerne. Nemlig de mange jokes, vittigheder og vitser. I grunden så er der ikke nogen forskel når man bruger disse ord, og derfor vil du nok også opleve at de er blevet brugt i flæng da det ikke betyder det store hvilket ord man benytter sig af. Herunder kan du se en oversigt over nogle af de artikler der er kommet med. Det har taget en hel del tid at få dem skrevet, og derfor er jeg så spændt på at høre hvad I synes om dem. Det bringer mig i øvrigt videre til det næste, for disse artikler kunne i øvrigt kun være blevet skrevet med hjælp fra jer, og det er så fedt at modtage ideer og forslag til forbedringer og nye artikler og sektioner på hjemmesiden, så bliv endelig ved med det!

Det var de artikler der er blevet skrevet. Så hvad venter du på? Kom i gang med at læse dem, og sæt dig måske et sted hvor det ikke gør så meget hvis du kommer til at grine højlydt. Det gjorde jeg hvertfald flere gange da de skulle skrives! Rigtig god fornøjelse!

 

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: