Populære citater

Nytårs citater

Find et godt citat til nytår i samlingen her!

Der er som regel en hel speciel stemning til Nytår. Den kan være svær at beskrive men jeg vil våge at påstå at de fleste kender den. Nytår er da også en speciel og magisk aften, som ofte blive fejret i hyggeligt selskab med tætte venner og familie. Hvis man vil ønske sine venner og familie et ekstra godt kommende nytår, så passer det altid godt at gøre det med et godt nytår citat!

Find et godt nytårs citat

 • Et glædeligt nytår er mit ønske. Sendt til dig med kærlighed og et kys.
 • Som det nye år det nærmer sig, så find inspiration indeni dig, motivation omkring dig, og vær alt det du kan være!
 • Midnat nytårs aften har en helt speciel magi omkring sig. Det er her, at i et split sekund, der er fortiden og fremtiden et med nutiden.
 • Der er intet magisk over et flip med kalender siden. Men den repræsenterer en ny begyndelse, et nyt håb og et hvidt lærred.
 • Hvert års fortrydelser det er kuverter af håb, som sendes ind i det nye år.
 • Det nye år symboliserer slutningen på et år og begyndelsen på et nyt. Vi fejrer denne dag selvom det dog kun forgår i et splitsekund. Det er en tid, hvor en ny begyndelse kan finde sted.
 • I morgen er første dag i resten af dit liv.
 • Du må aldrig gå ind i det nye år og ærgre dig over ting i det gamle. Giv slip og tag springet ind til det nye år!
 • Så er det tid til endnu et nyt år. Dette år vil være forbi og vi vil begynde et nyt. Som det nye år tager sin begyndelse så husk at forbliv fokuseret på dine mål, og lad din attitude være glad, positiv og overbærende overfor andre.
 • Lav nytårs fortsæt! Skriv dem ned. Visualisere dem. Tag aktion. Vær selvsikker og målrettet.
 • Gå mod det nye år med optimisme. På den måde finder du de skjulte muligheder i hver ny dag.
 • Uanset hvad der sker i morgen, i overmorgen, næste måned eller næste år, så skal du blot vide at du har styrken til at komme over det og sejre!
 • Hver gang du rykker en side ud af kalenderen, så repræsentere det en ny begyndelse med nye håb og drømme. Det er op til dig at forfølge dem!
 • Det nye år står foran os. Som sider i en bog, der mangler at blive skrevet. Vi kan hjælpe med at skrive den historie, gør den så spændende som muligt – ved at sætte mål for os selv.

 

 

Når du er færdig med at læse om disse nytårs citater, så kan du gå i gang med at læse de 20 bedste kærlighedscitater her, der er perfekte at sende til din store kærlighed, og dernæst kan du læse disse sjove citater (læs: du får svært ved at holde masken!) som også sagtens kan bruges til nytår.

Hvornår skal man bruge et godt nytårs citat?

Det siger sig selv at et godt nytår citat bør bruges til… nytårsaften. Derfor bør man vente til denne specielle aften før man giver eller sender et af disse citater om nytår til enten et familiemedlem en ven, eller måske flere i sin omgangskreds.

Hvis året man netop har gået igennem har budt på nogle ekstra hårde udfordringer for en ven eller et familiemedlem, så er et nytårs citat også en god måde at få sagt til personen på at man tænker på dem.

At modtage et sødt og kærligt nytårs citat er en rigtig god følelse, og det varmer altid om hjertet at vide at andre tænker på en. Hvis man derfor vælger at benytte sig af et af disse citater til nytårsaften herover, så kan man roligt sætte sig ned og gøre lidt mere ud af en sød nytårshilsen. Du kan ligeledes finde en længere guide her på siden til at få skrevet den perfekte besked til nytåret.

Kan man bruge flere nytårs citater?

nytår citatMan kan sagtens bruge flere nytårs citater. Det passer rigtig godt, hvis man skriver en længere besked. Fx kan man indlede sin besked med et godt nytårs citat og ligeledes kan man afslutte den med et godt citat. Der er rigtig mange måder at gøre det på, men det vigtige er at man prøver at gøre sit citat personligt. Hvis man finder et citat herover i listen blandt de mange nytårs citater, så passer det ekstremt godt, hvis man få flettet dette ind.

Et godt nytårscitat skal kunne flere ting: fx skal det gerne kunne fortælle om, hvor rart det er, at man nu hopper ind i et nyt år, hvilket ikke bare betyder at man nu skal huske at skrive et ekstra år, hver gang man skriver nuværende årstal, men også at det symbolsk kan virke og fungere som en helt ny begyndelse. Mange vælger at bruge denne nye begyndelse til at udfører et par nytårsfortsæt og det er altid godt at få et par motiverende ord med på vejen, hvis du kender en, der netop forsøger sig med dette!

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: