Kort

Nytårskort

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der sender julekort ud hvert år. Det er ikke alle, der også sender nytårskort ud, men det er også en tradition, som mange holder sig til. Hvis du selv sender disse kort ud hvert år, så kan det være, du har en fast hilsen, du bruger. Det kan også være du skifter den ud hvert år.

Hvis du gerne vil kunne sende et nytårskort, der har en ny hilsen hvert år, så kender du sikkert til, at det ikke er helt nemt at finde på den. Det samme er gældende, hvis du ikke før har sendt et nytårskort ud. Har du ikke det, så er det slet ikke sikkert, du ved, hvad der egentlig skal stå i et sådant kort. Det kan også være svært.

Har du brug for lidt inspiration til dit nytårskort, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde en række gode hilsner, der kan bruges i et nytårskort. Det er selvfølgelig hilsner, der kan bruges, uanset om du tidligere har sendt nytårskort ud eller det er første gang. Derfor er det en god idé at læse med herunder.

Oversigt over tekster til nytårskort

 • Kære [navn],
  Året er ved at være ved sin ende. Kl. 00:00 den 1. januar ringer klokkerne, propperne sprænger, og himlet fyldes med fyrværkeri. Jeg håber du får muligheden for at springe ind i det nye år med dem, du har kært. Vis dem, at du holder af dem, og at du tænker på dem – det er dét, jeg ønsker at gøre med denne hilsen. Godt nytår!
  Bedste hilsner [navn]
 • Kære [navn],
  Jeg håber, du kommer godt ind i det nye år, og at det er et år, der vil bringe dig stor lykke. Du fortjener dette mere end nogen anden. Jeg ønsker at takke dig for at have været ved min side i endnu et godt år. Jeg elsker dig!
  Kærlig hilsen [navn]
 • Kære [navn],
  Nu er endnu et år ved at være gået. Det har været et år fyldt med store begivenheder. Det er også et år, der har budt på både op- og nedture. Jeg ønsker at takke dig for at være en del af mit liv i endnu et år – og så vil jeg selvfølgelig også ønske dig et rigtig godt nytår!
  Kærlig hilsen [navn]
 • Kære [navn],
  Godt nytår! Selvom vi er langt fra hinanden, så vil du altid være i mit hjerte. Jeg håber du kommer godt ind i det nye år, og fejrer aftenen med dem du har kær.
  Kærlig hilsen [navn]
 • Kære [navn],
  Godt nytår! Som vi er ved at sige farvel til 20XX, et år fyldt med mere kærlighed, udvikling og lykke, inden jeg kunne have håbet på, er jeg spændt på at se hvad 20XX har at byde på. Med dig it mit hjørne, føler jeg at jeg kan klare alt. Jeg er så heldig at have dig.
  Din [navn]

Hvad skal der stå i et nytårskort?

Der er ikke nogen egentlig regler for, hvad der skal stå på et nytårskort. Hvis du gerne vil sende et kort, hvor afsted til venner og familie, så skal du i hvert fald ikke være bekymret for at skrive noget, der er forkert. Det er nemlig helt op til dig selv, hvad du ønsker at skrive i kortet – selvfølgelig uden at det bliver upassende mv.

De fleste bruger dog blot kortet til at ønske godt nytår. Derfor er det også meget sjældent, at der er tale om en specielt lang tekst. Det kan også være, at man ønsker at give udtryk for at man glæder sig til at tilbringe tid sammen i det nye år. Der er rigtig mange muligheder, hvorfor det også er op til dig selv, hvad du vil skrive.

Hvis du har god tid, så kan du også vælge at lave en personlig tekst til hver af dem, du sende et kort til. Det kan du fremhæve ved at skrive noget, I har oplevet sammen el.lign. Det er også blot et bevis på, at der er et væld af muligheder i denne sammenhæng. Derfor handler det faktisk også om at være kreativ, når du skriver.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: