Om

Velkommen til! Tak fordi du besøger siden og fedt at du vil vide mere om tankerne bag gode-citater.dk, og hvem der står bag.

Gode-citater.dk blev stiftet i slutningen af 2017. Målet har fra begyndelsen hele tiden være at være Danmarks største portal for spændende citater. Som du kan se i menuen herover så kan du finde citater indenfor et kæmpe udvalg af forskellige kategorier. Du kan således finde citater der er søde, kloge, citater om kærlighed, citater fra Peter Plys, citater om livet, om sorg, om død, citater fra kloge personer osv. Det var ambitionen fra starten af, men som siden voksede voksede ambitionerne også med siden og nu lyder det endelige mål at blive Danmarks førende platform for underholdning som man samtidig bliver klogere og smartere af. Siden er derfor udvidet med sektioner om gåder, vittigheder, sjove billeder, facts om alt mellem himmel og jord, digte etc. Der skulle gerne være flere timers læsning på siden, så hvis du har et par minutter til rådighed så vil jeg anbefale at du finder en artikel der lyder spændende og kigger den igennem – der er noget for enhver smag, og uanset hvilken situation du står i i dit liv lige nu, så vil der være ord som kan berolige eller inspirere dig!

Gode citater er kun et par år gammel, og i starten var den eneste måde at udvide siden på ved manuelt at finde gamle og ældre bøger indeholdende citater som derefter manuelt blev skrevet ind på siden. Denne metode bliver stadig benyttet men heldigvis er vi blevet så priviligeret at mange af jer læsere hjælper med at udvide siden med nye spændende ideer. Det er en kæmpe hjælp og det er jeg meget taknemmelig for!

Har du forslag til forbedringer, eller forespørgsler til annoncering på siden, så find kontaktformularen her.

 

Sager vi støtter

Et sundt arbejdsmiljø

Stop Papirspild mærket

Back to top button
Close