Nyheder

Opdatering af side

Hej allesammen!

Først og fremmest vil jeg ønske alle et rigtig godt nytår! Håber I sprang ind i det nye år med maner!
Mange har spurgt hvornår siden ville blive opdateret med nye kategorier indenfor citater og jeg kan langt om længe fortælle at der bliver arbejdet på højtryk på sagen. Og faktisk er det ikke kun citater der bliver og er blevet tilføjet til siden.

Nyt design

Som den meget opmærksomme læser nok har bemærket så er der sket noget nyt her på siden. Det kan være svært at sætte en finger på hvis man ikke er meget opmærksom… Og dog det er nok de fleste, der har bemærket at der er sket nogle store ændringer. Bl.a. så er designet blevet givet en opgradering! Jeg tænke simpelthen at det tidligere design ikke var godt nok, og så mente jeg ikke at det på en passende måde opsummeret formålet med denne side, nemlig at samle underholdning, hvor man samtidig bliver klogere under et og samme tag. Det nye design er lilla og har en hel del mere personlighed end det gamle kedelige og grå design som for mange af vores læsere nok formentligt mest af alt mindede om de gamle dage, da man sad og læste kedelige lærebøger i folkeskolen eller måske da man gik på gymnasiet. Det var bestemt ikke formålet, og jeg er glad og tilfreds med det nye stilistiske udtryk, der er kommet på siden. Hvis du har forslag eller feedback til forbedringer så vil jeg meget gerne høre fra dig!

Mange flere kategorier

Der er kommet mange flere kategorier til udover det nye design. Bla. så har vi tilføjet følgende til siden:

Gåder. Der er kommet en sektion fyldt til randen med en masse sjove og selvfølgelig også svære gåder, som virkelig kan få læseren til at tænke godt og grundigt for at finde frem til den rigtige løsning.

Vittigheder. Vil du have et godt grin, så kan jeg anbefale at tage et kig i denne sektion. Denne glæder mig til at få udvidet, så du kan få grinet godt igennem. Mange af vittighederne er meget forskellige og du finder alt lige fra platte vittigheder til alle børnene vittigheder. Den var ekstremt sjov at skrive og jeg håber den er mindst ligeså sjov at læse igennem.

Fun facts og sjove facts. Hvis du er til en masse sjove og ofte ligegyldige facts så synes jeg du skal tage et kig i denne artikel. Mange af disse fact vil få dig til at klø dig i nakken og tænke, det troede jeg godt nok ikke!

Talemåder. Her er en masse sjove og populære talemåder, som vi benytter os af i flæng i vores daglige tale.

Ordsprog. Ordsprog er gode til at opsummere en pointe på en klar og ofte sjov måde. Man bruger her sproget på en mere spændende måde, end hvis man undlod dem!

Det var alt for nu!

Det var vist alt for nu! Jeg håber du synes de nye sektioner er ligeså spændende og interessante som vi gør. De har alle væres sjove og lærerige at skrive og hvis du har forslag til forbedringer så vil jeg personligt meget meget gerne høre fra dig, og jeg vil især gerne høre hvis du har flere ting der kan tilføjes til de enkelte artikler – det kan både være citater, vittigheder, facts, gåder etc.
Kontaktformularen kan du finde her.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: