Populære citater

Peter Plys citater

Peter Plys citater kan du finde her, og der er samlet citater om venskab, venner og store emner som kærlighed og livet. Peter Plys er, som vi alle sammen ved, den lille gule bjørn fra hundredemeter skoven. Hans bedste venner tæller blandt Grisling, tigerdyret og Ninka Ninus. Peter Plys er især blevet kendt på grund af Disney mange tegnefilm, hvor man følger Peter Plys og hans venner på eventyr i hundrede meter skoven. Peter Plys er ikke oprindeligt en Disney figur, men i dag er det Disney, der ejer rettighederne til den lille søde bjørn. De fik rettighederne til Peter Plys tilbage i 1966, men Peter Plys blev skabt lang tid før, nemlig helt tilbage i 1926 da figuren og de andre karakterer blev skabt af A. A. Milne.

Peter Plys er en figur, der oprindeligt er skabt til børnefortællinger. På trods af at det som regel er børn at historierne er henvendt til, så er der ofte inkluderet citater fra Peter Plys og andre af hans venner som på en simpel, sød og sjov måde opsummere sandheder her i livet, som kun kan formuleret af den rare og kære Peter Plys. Det er netop denne udskyld, der findes i Peter Plys univers, at mange af disse citater rammer plet, og derfor er de altid gode til at understrege en sandhed eller pointe, hvad end det handler om venskab, venner, om kærlighed eller om livet.

Gode Peter Plys citater

 • Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende.
 • Nogle mennesker taler med dyr. Der er dog ikke mange, der lytter. det er det store problem.
 • Der er ikke meget hale over den, men jeg hænger nu altså på den.
 • Folk siger at ingenting er umuligt. Men jeg laver ingenting hver dag.
 • Tænk over det og tænk under det.
 • Nogen mennesker holder rigtig meget af noget. Det kaldes vist nok kærlighed.
 • En af de store fordele ved at være rodet er, at man ofte gør nye spændende opdagelser.
 • Det er en hel del sjovere at tale med nogen, som bruger lette og korte ord som: “nu er der frokost!”

Citater om venner og venskab fra Peter Plys

peter plys citat
Peter Plys har en masse gode venskaber med sine venner i hundrede meter skoven. Peter Plys er altid god til at fortælle dine venner hvor meget han holder ham dem, og det kommer især til udtryk i disse citater, hvor Peter Plys på en simpel og meget sød måde hele tiden for fortalt dine nære venner som fx Grisling, hvor meget de betyder for ham. Venskaber er vigtige for os mennesker også, og disse citater fra Peter Plys om venskaber, kan især bruges i vores dagligdag til at understrege vigtigheden af et godt venskab, og derfor kan disse citater passende sendes til en god ven eller veninde for at vise din taknemmelighed for jeres venskab. De er i øvrigt en rigtig god ide at bruge i fx en fødselsdagshilsen til en nær ven eller måske et familiemedlem, som du gerne vil understrege overfor, hvor meget de betyder for dig!

 • “Vi skal være venner for altid? Ikke også Peter Plus?” spurgte Grisling. “Meget længere end det” Svarede Peter Plys.
 • Gad vide hvad Grisling laver, tænkte Peter Plys undrende. Jeg ville ønske at jeg lavede det samme.
 • Hvis der nogensinde kommer en dag, hvor vi ikke er sammen længere, så skynd dig at gemme mig i dit hjerte. Jeg vil blive der for evigt.
 • hvis der nogensinde kommer en dag hvor vi ikke er sammen længere, så bare husk på, at du er modigere end du tror, stærkere end du ser ud til og klogere end du ved. Men det vigtigste du skal huske på er, at jeg altid vil være hos dig.
 • Jeg tror, at vi drømmer, så vi ikke skal være væk fra hinanden så lang tid af gangen. Hvis vi er i hinandens drømme, så kan vi være sammen hele tiden.
 • Gode venner kan lave alting sammen, men kun de bedsteste bedste venner kan lave ingenting sammen.

Citater fra Grisling

Peter Plys bedste ven er den lille Grisling, som ofte befinder sig i selskab med Peter Plys. Grisling har selv en lang række søde citater, og desuden har Grisling og Peter Plys ofte samtaler, hvor Peter Plys lærer Grisling ting om livet og venskaber.

 • “Hvilken dag er det i dag?” Spurgte Peter Plys. “Det er i dag” svarede grisling. “Det er min yndlingsdag!” Svarede Peter Plys.
 • Små hjerter kan ogå føle store ting
  -Grisling
 • “Hvordan er det man staver til kærlighed?” spurgte Grisling. “Man staver det ikke, man føler det.” Svarede Peter Plys.
 • Grisling opdagede at selvom han havde et meget lille hjerte, så kunne det føle en stor mængde taknemmelighed.

Læs de SØDESTE citater i vores kæmpe kollektion her!

Flere citater fra Peter Plys

peter plys citat2
Vi runder vores samling af med de sidste gode Peter Plys citater. Peter Plys er et udskyldigt dyr, der altid ser renheden og det gode i vores omverden. Og i disse sidste citater fortsætter han med at dele søde citater med sine venner fra hundrede meter skoven.

 • “Jamen Tiger dyr dog, hvad har du gjort af dine manerer?” spurgte Peter Plys Tigerdyret. “Det ved jeg ikke, men jeg er nu engang sikker på, at de har det en del sjovere end mig” svarede Tigerdyr.
 • Jeg plejede at tro for evigt, men for evigt er altså for godt til at være sandt.
 • Nogle gange er det de mindste ting, der fylder mest i hjertet.
 • man ved nu engang aldrig med bier.
 • Jeg er en bjørn med en meget lille hjerne og lange ord generer mig!

Læs mange flere citater om ægte venskab her.

Det var alle Peter Plys citater

peter-plys-citater-3Det var alle Peter Plys citaterne for denne omgang. Et Peter Plys citat er altid en god ide, hvis du vil pifte fx en invitation til en fødselsdag eller en hilsen op, eller blot vil have et smil på læben over en af de kloge ord som den lille og søde bjørn er kommet med.

De overstående citater er alle af Peter Plys eller af en af hans venner. hvis vi mangler et citat i denne samling ,så må du endelig sige til, så vi kan få inkluderet det så hurtigt som muligt! Som nævnt før, og som man hurtigt kan konstatere, så er mange af disse overstående citater alle om venskab, venner, kærlighed og livet. Peter Plys har er en sød og udskyldig bjørn og han ikke ser noget ondskab i folk, men han ser udelukkende det gode i ting, og i livet, og derfor er det altid en positiv og hyggelig oplevelse at modtage eller få et Peter Plys citat.

Man kan lære nok så meget af Peter Plys og resten af hans venner fra hundredemeter-skoven, men det er nu engang også sjovt at se ham udfolde sig i nogle af de mange søde og sjove Disney film. Herunder finder du derfor vedhæftet et klip fra den første film, man kunne se den gule bjørn i. Han er her ligeså sød og venlig som man kunne forvente, og her kommer nogle af hans klodsede sider også til udtryk. Det er disse sider af Peter Plys som gør, at han er elsket af børn såvel som voksne over hele verden.

Mange af overstående citater bruges bl.a. i bøgerne om Peter Plys og i Disneys tegnefilm. Derfor kan jeg uden tvivl sende en stor anbefaling afsted for at sætte sig ned med sine børn eller gode venner eller veninde og se disse film igen, eller måske læse bøgerne højt for sine børn. De er hyggelige og selvom at de primært er henvendt til børnene, så har Peter Plys en evne til at formulere nogle kloge ord, på en måde som gør, at alle kan forstå dem, og derfor vil man kunne værdsætte Peter Plys og hans venners samtaler uanset om man er barn eller voksen, og der vil altid være en ny vinkel man opdager, når man ser filmene igen, og sammenligner med, da man så dem som børn.

Læs mange flere citater her!

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: