Jokes

Platte Jokes

Der er stor forskel på folks humor. Langt de fleste kan dog godt lide en plat joke. Her handler det dog om at ramme den rette grad af plathed. En joke kan godt være for plat, men det kan dog også sagtens være en joke, der ikke er plat nok. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på de mange platte jokes.

Hvis du godt kan lide en plat joke, så er du kommet til det helt rette sted, da du her på siden kan finde et stort antal jokes – og fælles for dem alle er, at de er platte. Som der også er givet udtryk for herover, så er der forskel på hvor platte de er. Nogle af dem er meget platte, mens andre af dem dog ikke er helt så platte.

Stor oversigt over platte jokes

Som der også er givet udtryk for herover, så er du kommet til det helt rette sted, hvis du er vild med platte jokes. Det gør sig gældende, uanset om du bare gerne vil have et godt grin for dig selv eller du i stedet gerne vil lære nogle nye jokes at kende, som du kan tage med til din næste fest, så du kan få andre folk til at grine.

Hvad sker der, hvis man propper en cigaret ind i en CD-afspiller? Så begynder den at spille Prince.

Min ven fortalte mig at løg er det eneste mad, der kan få folk til at græde? Derfor tog jeg en kokosnød og kastede den i hovedet på ham, for at bevise det ikke passede.

platte jokes

Mand til tjener: “Kan jeg bestille et bord?”. Tjener til mand: “Nej, desværre, hr. Vi sælger ikke vores møbler”.

En dykker blev fyret, fordi han var alt for overfladisk. Det endte dog alligevel med at han blev genansat, fordi han faktisk var god nok på bunden.

Hvad gør en hveps med økonomiske problemer? Den går på bistand.

flere platte jokes

To forpustede skraldemænd har endelig fået fyraften. Den ene siger: “Nu skal jeg hjem og ligge på sofaen med en kold øl”, hvortil den anden svarer: “Jeg vil hjem og flå min kones trusser af”. Den første spørger lidt forbavset: “Orker du virkelig det?”, og hertil svarer den anden: “Ja, de strammer af helvede til”.

platte jokes

Så var den om hypokonderkongressen der blev aflyst på grund af sygdom.

Tre drenge var taget ud i skoven sammen. Den ene hed Jakob og de to andre hed Finn. Den ene Finn bliver væk fra de to andre, hvorfor Jakob siger til den anden Finn: “Finn, find Finn”. Finn kiggede bare mærkeligt på Jakob og sagde: “Jakob, jakob, jakob”.

En bange turist går med ind i en grotte. Pludselig udbryder han: “Er der stadig flagermus i den her grotte?”, hvortil guiden siger: “Nej, nej – bare rolig. Slangerne har spist dem alle”.

Hvad kalder man bagdelen på et egern? Nødudgangen.

Hvad hedder en gris på Mars? Et mars-svin.

En dreng kommer ind i en bus med en hotdog i hånden. Chaufføren siger så til ham: “Det er altså ikke en restaurant, det her”, hvortil drengen blot svarer: “Det ved jeg da godt. Det er derfor, jeg selv har taget mad med”.

platte jokes

Hvad får man, hvis man krydser en motorcykel og en vittighed? En Yamahahaha.

To mænd står og snakker. Pludselig siger den ene til den anden: “Jeg er blevet kureret for min ludomani”, hvortil den anden svarer: “Det tror jeg ikke på”. Den første siger så: “Skal vi vædde 1.000 kroner?”.

Hvorfor burde man hedde “budt”? Fordi så er det tilladt at gå ind gennem alle de døre, hvor der står for”budt”.

platte jokes for alle

Hvor meget koster det at købe en hjort? Det ved jeg ikke, men jeg har hørt at den er RÅ-dyr.

Hvordan kommunikerer får? Via mæææææils.

En kæreste siger til hendes mand: “Skat, skal vi ikke spise ude i aften?”, hvortil hendes mand svarer: “Ude? Du må da være sindssyg. Det er minusgrader”.

platte jokes

Hvor mange indianere kan der være i et hult træ? En hel stamme.

En dansker siger til en englænder: “Det regner godt nok meget i dag”. Englænderen kigger på danskeren og siger så: “What?”, hvortil danskeren igen svarer: “Ja, gu’ fanden er det da vådt”.

Hvad hedder den fattigste konge i verden? Han hedder Kong Kurs.

platte jokes

 

Hvad kalder man en overvægtig and? Anton.

To colaer er blevet placeret på et bord. De falder i snak. Den ene cola siger til den anden: “Hvor skal du holde nytår?”, hvortil den anden cola svarer: “I Rom”.

mest platte jokes

Zoo er blevet sat til salg, men der er ikke nogen, der vil købe den. Ved du hvorfor? Fordi den er for dyr.

Hvad er det, der ligger på bunden af en spand og siger “dav dav”? Det er en spandauer.

To skilte stod ved siden af hinanden på en vej. Den ene skilt siger så til det andet: “Er du gift?”. Hertil svarer det andet skilt: “Nej, jeg er skilt”.

platte jokes

 

Hvorfor sad appelsinen og æblet alene i mørket? Fordi pæren var gået.

Hvorfor er hesten verdens største tryllekunstner? Når den spiser et æble, kommer det ud som en pære.

Hvad kalder man en boomerang, der er gået i stykker? En pind.

platte jokes

Hvordan kan man få en fisk til at grine? Ved at putte den i kildevand.

Der stod engang to køer på en mark. Den ene ko siger pludselig til den anden: “Mooooh”. Den anden ko kigger over på den første ko, og siger så: “Øv! Det skulle jeg lige til at sige”.

Hvad sagde skuffen til skabet? Hvorfor skuffer du mig?

Hvad sagde skabet til skuffen? Hvorfor skaber du dig?

Ved du hvorfor der er så mange frisører på Bornholm? Nej? Fordi det er en klippeø.

Hvis en vandmand og en brandmand får et barn sammen, kan de så risikere at få et damp-barn?

Hvorfor står alle halmballerne altid ude på marken? Fordi er er blevet presset til det.

Hvad sagde det ene sandkorn til det andet i Sahara? Jeg tror vi er omringet.

platte jokes

Hvad kalder man kinesiske rockere? Gulerødder.

Hvordan kan man forvandle en sild til en ko? Ved at gifte sig med hende.

Hvad sker der, hvis man kaster en leverpostejmad op i luften? Så kommer der sky på.

En elefant og en mus er på tur. Mus går lige bag ved elefanten, da elefanten pludselig slår en prut, så musen triller langt ned ad vejen. Da musen kommer tilbage, siger elefanten: “Det må du undskylde. Jeg kunne ikke holde den inde mere”. Musen kigger op på elefanten og siger: “Det er helt okay. Det kunne lige så godt være sket for mig”.

Læreren siger til eleverne: “Den der kan svare på ét af mine spørgsmål, får fri på mandag”. Hun stiller første spørgsmål: “Hvor mange sandkorn er der i Sahara?”. Ingen kan svaret. Hun spørger dernæst: “Hvor mange dråber vand er der i Atlanterhavet?”. Ingen kan svaret. Pludselig bliver der kastet en rugbrødsmad op på tavlen. Læreren spørger vredt: “Hvem var det?”, hvortil Jens svarer: “Det var mig. Vi ses på tirsdag”.

Hvorfor siger fynboer altid ‘High Definition’? Fordi det tager for lang tid for dem at sige HÅÅÅÅ DEEEE.

Hvorfor er citroner gule? Det ved de heller ikke selv – det er derfor de er så sure.

Jeg er på en whisky-kur. Jeg har allerede tabt tre dage.

Hvad hedder det hurtigste undervandsdyr? Det er en far-reje (Ferrari).

platte jokes

Hvorfor hader koen at være ude at shoppe? Fordi der er for mange køer.

Hvad kalder man et glas fyldt med pis fra beboerne fra et plejehjem? Blandet saft fra Rynkeby.

Hvad man to lamaer, der løber rundt og ringer på folks dørklokker, og stikker af, før den bliver åbnet? Ballamaer (Ballademagere).

Hvorfor kan man ikke tage blomster med op i Rundetårn? De kan jo finde på at springe ud.

Er alle platte jokes lige sjove?

er alle platte jokes sjoveDer skal ikke være nogen tvivl om at alle platte jokes ikke er lige sjove. Der er en meget fin grænse, når det kommer til platte jokes, da de ikke bør være for platte, men hvis de ikke er platte nok, så er de heller ikke sjove. Derfor handler det også om at ramme det helt rette punkt, hvis du har i sinde at fortælle en plat joke.

I denne sammenhæng skal det dog nævnes at der er stor forskel på folks præferencer, når det kommer til både jokes og humor. En joke, som du finder for plat eller som du ikke mener er plat nok, kan sagtens være den helt perfekte joke for andre. Derfor handler det også om at kende folk, når du skal fortælle jokes til dem.

Det er dog lige netop dét, der er det smukke ved humor; at alle ser forskelligt på det. Hvis du er vild med plat humor, og derfor er typen, der gerne ser at jokes er så platte som overhovedet muligt, så er blot denne type jokes, du skal holde dig til – også selvom der er andre, der ikke er enige med dig i dit syn på humor og jokes.

Kan du heller ikke lade være med at grine når du hører en af disse platte jokes? Så se med herunder hvor den står på platte jokes til den helt store guldmedalje. Den der griner taber!

Jokes for enhver smag her på siden

Uanset om du foretrækker de helt platte jokes eller du gerne ser, at de ikke er helt så platte, så kan du være helt sikker på, at du kan finde nogle jokes her på siden, der er noget for dig. Udvalget af jokes herover er så stort at der er noget for enhver smag. Derfor er der også op til flere af dem, der vil få dig til at grine højt.

Hvis du blot har brug for et lille grin eller du gerne vil lære nogle flere jokes, så du selv kan fortælle dem, når du er til fest, sidder med kollegerne i kantinen eller noget helt tredje, så er du i hvert fald kommet til det helt rette sted. Det skyldes naturligvis at vi har samlet et stort udvalg af platte jokes herover.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: