Jokes

Sjove jokes

Her finder du Danmarks (måske) største liste med de sjove jokes, som man ikke kan stoppe med at grine af!

Sjove jokes kan være rigtig mange ting. Derfor kan det være svært at give et specifikt svar på, hvad en sjov joke reelt set er. For nogen skal det være en joke, der går helt til grænsen, mens det for andre handler om at den skal være anskuende eller samfundskritisk. Der er derfor også stor forskel på folks i denne sammenhæng.

Derfor kan der være tale om alt lige fra en joke om jøder, der går lige til grænsen, til en kendt Alle børnene-joke, som de fleste kan lide. Hvis du leder efter sjove jokes, du kan grine lidt af, eller tage med til din næste fest, så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig være sikker på at lære en lang række sjove jokes.

Oversigt over sjove jokes

Hvis du gerne vil lære en række nye sjove jokes, så er du – som sagt – kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig lavet en stor samling af sjove vittigheder, hvorfor der naturligvis også er nogle iblandt, der passer til dine humoristiske præferencer. Herunder følger der en lang række sjove jokes, så gør dig klar til at grine.

 

 • Alle børnene løb væk fra løven. Undtagen Peter – han nåede ikke engang en meter.

sjove jokes

sjove jokes

 

sjove jokes

sjove jokes

sjove jokes

 

 • Gæsten til tjeneren: “Hvad er det for et grimt billede, I har hængende på væggen dér?”. Tjeneren: “Det er ikke et billede, men et spejl”.

flere sjove jokes

 

Sidste sjove jokes på listen!

 

mest sjove jokes

 • Lille Lise kommer løbende ind til sin mor og spørger: “Mor? Kan små piger godt få børn?”. Moderen svarer: “Nej, selvfølgelig kan de ikke det”. Lille Lise løber lidt væk og siger: “OK, så kan vi godt lege videre, drenge”.

 

 • En tyv løber ind i butikken og stjæler et TV. Ekspedienten, der er ikke er for klog, opdager det og løber efter ham. Efter at have fanget ham midt på gaden, siger hun forpustet: “Vent! Du har jo helt glemt fjernbetjeningen”.
 • En isbjørn kommer ind på en bar. Bartenderen siger: “Vi har en drink, der er opkaldt efter dig”, hvortil isbjørnen svarer: “Har I en drink, der hedder Allan?”.

sjove jokes

  • Den ene mand til den anden: “Jeg skal snart være far”, hvortil den anden mand spørger: “Du virker lidt bekymret? Er du ked af, at du skal være far?”. Den første mand svarer: “Ja, for min kone ved det ikke endnu”.

 

sjove jokes

 • “Jeg ved godt, du ville ønske, jeg var død”, sagde svigermoderen. “Så kunne du nemlig hoppe og danse på min grav”. Til dette svarer svigersønnen: “Det kunne jeg aldrig finde på. Du ved jo hvor meget, jeg hader at stå i kø”.
 • En mand og kone sad og så boksning i fjernsynet. Manden brokkede sig højlydt til konen: “Øv, hvor er jeg skuffet. Nu har jeg ventet hele ugen på det her, og så er det hele overstået på fire minutter”, hvortil konen svarede: “Tro mig. Jeg kender følelsen”.

endnu sjove jokes

 

 • Hvad gør en hveps med økonomiske problemer? Den går på bistand.
 • Min ven fortalte mig, at løg er det eneste mad, der kan få én til at græde. Så jeg tog en kokosnød og kastede den i hovedet på ham.

sjove jokes

 

sjove jokes

Der er stor forskel på folks syn på sjove jokes

Det er ikke alle, der er enige om, hvad der kan betragtes som en sjov joke. Det er dog også det, der er det gode ved humor; at alle har et forskelligt syn på det. Hvad det betyder er, at der ikke er garanti for, at en joke, som du finder morsom, også falder i god smag hos andre – specielt ikke, hvis den går helt til grænsen.

sjove jokes

Som der er givet udtryk for ovenfor, så er det en god ting ved humor, at folk ser forskelligt på det. Det er dog også noget, der kan vise sig at betyde, at en joke, som du fortæller, ikke falder i god smag hos modtager eller modtagerne. Derfor skal du naturligvis også sørge for at vælge jokes med omhu, hvis du skal fortælle dem.

Det er selvfølgelig primært noget, der gør sig gældende, hvis du har en humor, der er til den grove side, og i nogle tilfælde godt kan gå til grænsen – eller over. Det er ikke alle, der kan forene sig med denne form for humor, hvorfor de naturligvis heller ikke finder det morsomt. Tværtimod, så kan de blive sure over det.

Sjove jokes kan sætte gang i stemningen

sjove jokes gang i stemningenDer skal ikke være nogen tvivl om, at en række sjove jokes kan være med til at sætte godt gang i stemningen. Det gør sig gældende, hvad end der er tale om en fest, en dag i kantinen eller i en helt tredje sammenhæng. Det er altid en god idé at fortælle jokes. Det er nemlig sundt at grine, og det er noget, man ikke kan gøre nok.

Det er – med garanti – også noget, du har oplevet selv. Sidder man til en fest, hvor stemningen er lidt sløj, så kan der hurtigt ændres på dette ved at fortælle en sjov joke eller en vittig historie. Derfor er det også en god idé, at du altid har en joke eller to i baglommen, som du kan fortælle, hvis stemningen trænger til det.

Det skal dog gøres klart, at det ikke er nogen god idé, at det altid er den eller de samme jokes, du har med. I stedet bør du lære et par nye jokes i ny og næ. Hvis du gør det, så er du sikret, at du altid kan få skabt en god stemning ved bordet, uanset om du er til en fest, om du spiser frokost med nogle kolleger eller noget tredje.

Har du bare brug for et godt grin for dig selv?

Hvis du blot har brug for et godt grin, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig læse et væld af sjove jokes, der netop gør dette muligt. Der er tale om et udvalg, der byder på en meget stor diversitet, hvorfor der også er op til flere af de jokes, du kan se her på siden, der vil være noget for dig.

Related Articles

Back to top button
Close
%d bloggers like this: