Populære citater

Søskende citater

Her finder du en stor liste med søde søskende og også søstre citater der indeholder budskab og ord om kærligheden og det tætte bånd mellem søskende.

Nogen gange elsker vi dem, og næsten ligeså ofte kan det være at vi føler at de enormt trælse. Det er selvfølgelig vores brødre og søstre som jeg taler om. Uanset hvordan ens forhold kan svinge op og ned til ens søskende så er og bliver det nogen personer, der står meget nært i vores liv, og derfor må man aldrig bare tage forholdet til dem for givet. Her på siden finder du en masse citater, der netop fortæller om, hvordan det er at være søskende og kommer med et par kloge og sjove vinkler, der på en præcis måde beskriver hvordan forholdet sommetider kan være.

Liste med søde søskende citater

Herunder finder listen med nogle af de mange citater om søskende. Hvis du selv ligger inde med citater, der kunne passes ind til denne liste, så må du meget gerne sende en mail eller benytte dig af kontaktformularen, så vi kan få den inkluderet i listen og få den gjort så fuldendt som overhovedet muligt.

 • Alle har et konkurrencepræget forhold til netop deres søskende.
 • Det vigtigste som vores forældre nogensinde gav os, var hinanden.
 • Søskende er forskellige blomster fra den samme have.
 • En bror eller søster er mere end 1000 venner værd.
 • Hvad er det gode ved hele, hvis ikke du har en søster eller bror at dele dine gode oplevelser med?
 • Det var altid rart at vokse op med en som dig. En at kunne støtte sig til, en at kunne betro sig til, og en at kunne sladre om til mor og far.
 • Når det hele ikke helt går som planlagt så er der en ting at støtte dig til. Det er din familie og især dine søskende.
 • At have rigtig mange søskende det er lidt det samme som at have mange automatiske venner. – Kim Kardashian.
 • Søskende – det er nu engang et af naturens store mesterværker.
 • Familien er ikke kun vigtig – det er alt her i livet.
 • Familien er der til at tro på dig. Selv når du ikke gør længere.
 • Søskende er guds sjove måde at undskylde for resten af din familie på!
 • Du kan aldrig selv få lov at vælge hvem din familie skal være. Det er guds gave til dig. Ligeså vel som du er det til dem. – Desmond Tutu

Liste med de gode søstre citater

Ovenover har vi kigget på søskende citater som selvfølgelig både kan indebærer citater om brødre og søstre. Herunder vil vi kigge på citater, der primat omhandler citater til ens søstre. Hvis du føler dig truffet over ikke at kunne finde en list med citater specifikt til brødre, så bare vent, for det er en liste som vi vil prøve at få sat sammen så hurtigt som muligt.

  • En søster er både dit spejl, men også din modsætning. – Elisabeth Fishel
  • Du er ikke min bedste ven. Du er min søster og det er mere endnu. -Jenny Han
  • Vi havde godt nok ikke lyst til at indrømme det dengang, men vi var venner. Bedste venner. -Shannon Celebi
  • Der er ingen bedre ven end en søster.
  • En søster er en del af barndommen, der aldrig kan blive fortabt.
  • Så sød det er din søsters stemme i en tid med sorg. – Benjamin Disraeli
  • Højdepunktet ved hele min barndom det var da jeg kunne få min lillebror til at grine så meget at der kom mad ud næsen på ham! – Garrison Keillor
  • At have en søster eller bror det er det samme som at have en soulmate for hele livet. – Victoria Secunda
  • Søstre der påstår at de aldrig skændes har noget at skjule! – Lemony Snicket
  • Du kan altid snyde verden. Men du kan aldrig snyde din søster.
  • En ægte store eller lilleøster det er hende, der kan lytte af hele hendes hjerte.

 

 

Det var alle søskende citater for nu!

søde søskende citaterSom sagt til at starte med så er forholdet til vores søskende måske ikke altid lige godt og man kan næsten ikke komme gennem en barndom med søstre eller brødre hvor man ikke går hinanden på nerverne af og til. Når det så er sagt så er det dog enormt vigtigt at man ikke glemmer at man netop er søskende og man derfor bør stå sammen når det virkelig gælder. Det er en gave at have personer som står så tæt på os, og som familie er det vigtigt at man følger hinanden gennem de gode tider, men så sandelig også gennem de tider der måske ikke forkommer så lette igen.

Det er nok især af denne grund at det er så vigtigt at man ikke tager så let på forholdet til ens søskende. Hvis man føler at man er ved at gå hinanden på nerverne over en sag som i grunden måske egentlig ikke er så vigtig som den først forekom så kan det være en ide at man lige stopper op og tæller til ti for derefter at tage en dyb indånding. Dernæst bør man tænke om det er i grunden er så vigtigt at man laver et problem ud af noget som set i lyset af så mange andre hårde ting her i livet måske ikke behøver at fylde noget.

Sørg for at forholdet til dine søskende er så godt som muligt!

Jeg snakker her af bitter erfaring. Ikke har mine egne søskende, for vi har hele tiden formået at holde et tæt bånd selv når vi har haft skænderier, og det hele måske har føltes som ekstra hårdt at skulle give eller måske endda modtage en undskyldning fra hinanden. Derimod snakker jeg om min mor, som faktisk har fået et så dårligt forhold til sin søster, at kontakten rent faktisk er brudt. Det har været ekstremt hårdt for hele familien at være vidne til, og selvom det stadig kan nåes at få forholdet løst og det måske sker endda, så er der så mange hyggelige tider der er gået tabt fordi at små problemer lige pludselig kan vokse sig store.

Som et af de mange søskende og søstre citater siger herover, så er en søster eller en bror mere værd end 100 venner. Lad lige det citat sive ind, for skønt det måske kan være svært at måle og regne på hvad en søster eller bror reelt set betyder så er det alligevel noget, som siger lidt om hvor rart det er at have en person eller måske flere personer der står så tæt. Ligeledes vil et andet citat måske give enndu mere forståelse for lige præcis disse ord, for et andet citat som du kan læse i listen herover siger nemlig også at en søster eller måske også en bror er et spejlbillede af os selv, men samtidig så er det også vores modsætning. Det betyder altså også at vores søskende er så meget mere end blot en god ven eller veninde. Det er en person som vi altid bør være der for.

Hvis du har en søster eller bror som du gerne vil have et bedre forhold til, så stop op og spekulere i hvad der har gjort at I befinder jer der hvor i er i dag. Hvis det bunder i et harmløst problem, så kan det være at man skulle overveje om ikke stridsøksen skulle begraves en gang for alle. Et af disse citater herover kan bruges til at inspirere dig til at nå frem til denne konklusion. Mange har selvfølgelig også søskende som man har et utrolig godt og stærkt forhold og bånd til, og uanset hvad din situation er til dine søskende, så kan det være at du kan bruge et eller flere af de citater, du finder herover og sende videre for at vise hvor meget disse personer betyder for dig!

 

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: