Populære citater

Triste citater

Her finder du triste citater, som kan hjælpe dig gennem en trist tid.

Livet er en sjov størrelse. Ofte vil det føles dejligt og alt vil gå perfekt, men lige pludselig kan man ramme en mur, eller der kan ske en episode i ens liv, der gør at det hele lige pludselig bliver vendt op og ned. Ingen kan forudse disse hændelser, men det er næsten sikkert at alle før eller siden vil gå gennem en trist periode i deres liv.

Herunder vil du finde en kollektion med nogle af de mange triste citater, som har til formål at hjælpe dig med at komme gennem perioden og i øvrigt forsikre om, at selvom det hele kan føles uoverskueligt så er der lys på den anden side, og denne triste periode er netop blot det: en periode, der får en ende!

Liste med mange triste citater

 • triste citater 1Vores sødeste sange, er dem der fortæller om de sørgeligste tanker.
 • Sorg og tristhed flyver væk med tidens vinger.
  Jean de La Fontaine
 • Tristhed er blot en væg mellem to haver.
  Kahlil Gibran
 • Tårer er ord, der behøver at blive skrevet.
  paulo Coelho
 • Vi bliver nødt til at forstå at sorgen det er som et hav. Nogen gange drukner vi, men nogen gange der lærer vi også at svømme gennem det.
  R.M. Drake
 • Der er nogle gange hvor jeg ønskede at man kunne rulle tiden tilbage og tage al sorgen og tristheden væk. Men jeg er bange for, at hvis man gjorde det så ville lykken også forsvinde med den.
  Nicholas Sparks
 • At føle tristhed og sorg over tabet af en kær, det kan gøre os mere kreative og ved at være kreative kan vi komme gennem sorgen og al negativiteten.
  Yoko Ono
 • Du er nødt til at have dårlige dage for også at have gode dage. Sådan er det. Du er nødt til at opleve ægte sorg for at kende lykken. Jeg minder mig selv om det hver evig eneste dag, at det ikke altid vil blive en god dag. Så er jeg forberedt.
  Dita Von Teese
 • Ethvert fjols kan være glad. Det kræver en mand med et stort hjerte at skabe skønhed ud af det, der for os til at græde.
 • Der er ingen større sorg end at komme i tanke om hvor gode tiderne var.
  Dante Alighieri

Sidste triste citater

 • triste citater 2Depression er det mest forfærdelige jeg nogensinde har oplevet. Det er den følelse af at være ude af stand til at se at man nogensinde vil blive glad igen. Det er følelsen af at alt håb er væk. Det er den trættende følelse, der er så meget anderledes end blot at føle sig ked af det. Det kan være sundt at være ked af det af og til, men at have depression det er noget helt anderledes.
  JK Rowling
 • Du kan ikke beskytte dig selv fra sorgen, uden også at beskytte dig selv fra glæden.
  Jonathan Foer
 • Ordet glad det ville miste alt dets betydning hvis ikke det blev balanceret af tristhed.
  Carl Jung
 • De tårer vi giver for et andet menneske er ikke tegn på svaghed, men derimod et tegn på et stort hjerte.
 • Når alt kommer til alt, så er sorgen den store pris som vi alle sammen er nødt til at betale for at kunne føle kærlighed.
 • Der er noget udskyldigt og sødt over det at være et menneske. I ikke blot at være ked af det eller glad. I det faktum at man kan være i stykker indeni, men samtidig også hel.
  C. Joybell
 • Det første skridt mod et skifte er at blive opmærksom. Det næste skridt er at acceptere det.
  Nathaniel Branden

Find vores STORE liste med citater om sorg

Triste ord kan hjælpe på tristheden

Jeg håber du måske har været i stand til at finde et af de citater herover som måske har kunne hjælpe dig eller givet dig et par konkrete tips til at komme gennem den triste periode, som man måske føler at man er havnet i.

Uanset hvem man er her i livet, om man så er folkeskolelære, direktør for landets største firma, eller måske er elev i gymnasiet så vil livet altid byde på udfordringer. Når man møder disse udfordringer kan det ofte føles som om, at det er umuligt at få rejst sig op igen, og det kan også tage lang tid at gøre det, men man bliver nødt til at have i bagtankerne at man nok skal klare skærene.

En Trist periode med depression kan være svær at komme igennem

Jeg oplevede selv at have en depression for nogle år tilbage, og jeg kan tydeligt sætte mig ind i den måde som JK Rowling hun beskriver den i sit citat herover. Kort fortalt så fortæller hun om hvordan en sådan periode føles i forhold til at man føler man aldrig vil føle glæde igen. Det er netop denne beskrivelse som rigtig mange helt sikkert vil bruge om det at være inde i en trist periode, og netop derfor så må man også huske på at man nok skal komme gennem det. Det kan være at det hjælper at snakke om det med enten familiemedlemmer eller andre, der har forstand på den slags.

Man skal i øvrigt huske på, at på grund af tristheden så bliver de glade tider bare så meget mere forstærket. For hvis ikke der var en modsætning til det at være glad og have det godt, så ville den følelse i sig selv blive minimeret. Det svarer lidt til, hvis natten forsvandt, for så ville det være svært at nyde dagens muligheder fuldt ud, fordi den ville vare evigt. Når man ser på det at være trist på denne måde, så giver det pludselig også mere mening, det citat om at man burde kunne rejse tilbage i tiden og på den måde få tristheden til at forsvinde, men på samme måde ville de glade og gode tider også forsvinde. Der bliver nødt til at være noget til at balancere det hele med, og uden det triste ville glæden ikke være så stærk i livet.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button
Close
%d bloggers like this: